Νίκος Βέρτης: Καλύτερα να δουλεύω σε σουβλατζίδικο παρά να πάω στο Survivor
1 year, 6 months ago
6

Ο Νίκος Βέρτης μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια λέγοντας ότι θα προτιμούσε να δουλέψει σε σουβλατζίδικο από το να πάει στο Survivor.

Ο λαϊκός τραγουδιστής, σε συνέντευξη στο “Πρωινό στο Κοσμοράδιο 95,1” αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το τραγούδι του “Γιατί το μετανιώνεις” αλλά και ένα άγνωστο σκηνικό με τον Νίκο Καρβέλα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στην ιστορία που έχει από πίσω του το τραγούδι του “Γιατί το μετανιώνεις”: “Είδα κάτι να συμβαίνει και βγήκε αυτό το τραγούδι, το έγραψα μέσα σε δυο λεπτά, και όταν ο άνθρωπος αυτός με πλησίασε και μου είπε “τι ωραίο τραγούδι βρε παιδί μου”, του λέω “ευχαριστώ πολύ”. Δεν ήξερε ότι το τραγούδι αυτό ήταν βασισμένο στη δική του ιστορία. Λέει “με εκφράζει τόσο αυτό το τραγούδι”. Δεν έμαθε ποτέ ότι ήταν βασισμένο σ’ αυτόν”.

Στο δίλημμα αν θα πήγαινε να δουλέψει στο σουβλατζίδικο του ξαδέλφου του ή θα αποδεχόταν την πρόταση του Ατζούν να πάει στο Survivor, τόνισε “σαν το σουβλατζίδικο δεν έχει. Σιγά μην πάω να τρώω σκουπίδια, γιατί όσα παιδιά ήρθαν και μιλήσαμε μού είπαν ότι έτρωγαν από τα σκουπίδια. Ενώ στο σουβλατζίδικο δουλεύω και χωρίς λεφτά”.

Σχετικά με το άγνωστο σκηνικό πίσω από τον Νίκο Καρβέλα, είπε: “Είχαμε κάνει κοπάνα από το σχολείο που δεν έκανα ποτέ κοπάνες εγώ- και από τους Αμπελόκηπους είχαμε κατέβει εδώ στην παραλία (Θεσσαλονίκης). Μάς σταμάτησε ο Νίκος Καρβέλας που μας έδωσε 1000 δραχμές για να πάμε να πάρουμε δύο μεγάλα παγωτά πυραύλους για να κάνουμε γύρισμα στο βιντεοκλίπ να κάνουμε βόλτες με τα ποδήλατα. Ηταν μαζί με την Άννα Βίσση και κάναμε εμείς τους κομπάρσους και πηγαινοερχόμασταν με τα ποδήλατα. Ήταν για το τραγούδι ο Τελευταίος Χορός”.

instyle.gr