Νίνα Λοτσάρη – Χρήστος Λεμονίδης: Επισημοποίηση προ των πυλών
1 year, 3 months ago
6

Η Νίνα Λοτσάρη και ο σύντροφός της, Χρήστος Λεμονίδης, είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews.

ΗΝίνα Λοτσάρη και ο Χρήστος Λεμονίδης ζουν έναν μεγάλο έρωτα, που θυμίζει τα πρώτα εφηβικά καρδιοχτύπια. Ως δώρο είδαν τη συνάντησή τους και όσο περνά ο καιρός τόσο πιο πολύ νιώθουν αυτόν τον έρωτα να δυναμώνει. Η πρόσφατη προσωπική εξομολόγηση της αγαπημένης ερμηνεύτριας στο Facebook δεν πέρασε απαρατήρητη, αφού δεν συνηθίζει να εκφράζεται τόσο τρυφερά στον δημόσιο λόγο της. «Να με προσέχεις. Και ναι, αλλάζω. Δεν είναι ντροπή ούτε αδυναμία. Είναι ωριμότητα… Είναι εξέλιξη. Γιατί αγαπάω σημαίνει και αυταπάρνηση. Θυσιάζω αυτά που έχω μάθει να βολεύομαι. Η φιλαυτία δεν συναντά πουθενά την αγάπη. Την αποποιείται γιατί ξέρει πως καραδοκεί να μολύνει τον έρωτα και να επιτεθεί ανελέητα στην ύψιστη αξία μιας σχέσης. Αν την επιλέξεις αντί της αγάπης, όλα αυτά που σε ένωσαν κάποτε με έναν άνθρωπο ευτελίζονται, αποδομούνται, απομυθοποιούνται», έγραψε χαρακτηριστικά και κατέληξε: «Να με προσέχεις είπαν ο ένας στον άλλον. Να προσέχεις την ψυχή μου. Αυτή που, όταν ενώνεται με τη δική σου, αισθανόμαστε τον Θεό να τις αγκαλιάζει. Σ’ αγαπώ #loveforever, όπως θα χαράζαμε και στα παγκάκια αν ήμασταν εφηβάκια».

Με πάθος

Οι δυο τους είναι δύο χρόνια μαζί και συγκατοικούν σχεδόν από την αρχή αυτής της σχέσης. Η συνθήκη της καραντίνας τούς έφερε πιο κοντά, επισπεύδοντας κατά κάποιο τρόπο τη γνωριμία τους. Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, το ζευγάρι οδεύει ολοταχώς προς την επισημοποίηση. Και μπορεί ακόμη να μην έχει γίνει πρόταση γάμου, ωστόσο δεν θα αργήσει. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Χρήστος έχει άριστη σχέση με τις κόρες της Ν. Λοτσάρη, Ερωφίλη και Νεφέλη, τις οποίες έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη. Οι δύο πρώην σύζυγοι διατηρούν καλές και ισορροπημένες σχέσεις για χάρη των παιδιών τους.

Ο Χρ. Λεμονίδης έχει σπουδάσει οικονομικά και εργάζεται ως Senior Account Manager, ενώ η Ν. Λοτσάρη επιστρέφει καλλιτεχνικά με την παράσταση «La pasion» στο «Faust», μαζί με τον ερμηνευτή Σταύρο Σαλαμπασόπουλο. Οπως το πάθος κυριαρχεί στη σχέση της, έτσι και σε αυτή την παράσταση το πάθος πρωταγωνιστεί μέσα από μουσικές του κόσμου σε ενορχηστρώσεις του Κωνσταντίνου Παγιάτη. Η Νίνα και ο Χρήστος συγκατοικούν στα νότια προάστια, απολαμβάνοντας τη συντροφικότητα και τη ζεστασιά του όμορφου σπιτικού τους. Περνούν δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά της καλλιτέχνιδας, ως μια δεμένη, ευτυχισμένη οικογένεια. Και, όπως όλα δείχνουν, αυτό είναι μόνο η αρχή.