Νίνα Λοτσάρη: Η κόρη της Ερωφίλη, μεγάλωσε πολύ, είναι μία κούκλα και είναι κλώνος της μητέρας της
1 year, 11 months ago
6

Η Νίνα Λοτσάρη προσπαθεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή και σπάνια θα προβεί σε κάποια ανάρτηση μέσα από το Instagram.

 

Ο προσωπικός λογαριασμός της εντυπωσιακής ηθοποιού στο Instagram περιστρέφεται σχεδόν αποκλειστικά γύρω από τη δουλειά της. Ωστόσο, η Νίνα Λοτσάρη χθες ανέβασε μία φωτογραφία της κόρη της, Ερωφίλης γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Φως… αγάπη… ανάσα…σκοπός… ελπίδα… ευτυχία… κουράγιο… όνειρα… Ερωφίλη».

 

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε η μικρή Ερωφίλη έχει μεγαλώσει και μοιάζει πολύ στη μητέρα της. Η Νίνα Λοτσάρη είναι πλήρως αφοσιωμένη στις δύο κόρες της, Ερωφίλη και Νεφέλη.

 

 

Στο παρελθόν σε συνέντευξη που η ηθοποιός είχε παραχωρήσει στο infokids, είχε μιλήσει για τη μητρότητα και για το μεγαλύτερό της άγχος, δηλώνοντας: «Το μεγαλύτερο άγχος μου είναι να καταφέρω να γαλουχήσω τα παιδιά μου με την υπέρτατη αξία της ευγνωμοσύνης, του αλληλοσεβασμού και της ευθυκρισίας. Να σταθώ αντάξια του πιο σοβαρού ρόλου που μου ανάθεσε η ζωή και το χέρι του Θεού, να παραδώσω στην κοινωνία ανθρώπους με κοινωνική παιδεία και υπευθυνότητα».

 

 

 

 

enimerotiko.gr