Νόνη Δούνια: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της
2 years, 4 months ago
6

Μια πολύ τρυφερή ανάρτηση έκανε η Νόνη Δούνια στο Instagram, με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της, Κυριάκου Μουρατίδη.

Οι δυο τους μετρούν ήδη 17 χρόνια γάμου, όμως παραμένουν ακόμα ερωτευμένοι.

Η βουλευτής της ΝΔ δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και ένα μακροσκελές κείμενο, εκφράζοντας δημοσίως την αγάπη της για τον σύζυγό της.

Αναλυτικά η συγκινητική ανάρτηση που έκανε η Νόνη Δούνια με τις ευχές για τον σύζυγό της

“Ο άνδρας ο σωστός!
Επειδή τελευταία γίνονται πολλές συζητήσεις, με αφορμή όλα τα δυσάρεστα γεγονότα που έχουν συμβεί σε γυναίκες γύρω μας, κυρίως από τους συντρόφους τους, νομίζω ότι πρέπει να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη.
Μπορεί κάποιος να γεννιέται αρσενικό, αυτό, όμως, δεν τον κάνει απαραίτητα και άνδρα.
Άνδρας είναι εκείνος, που ξέρει ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και σίγουρα όχι εσύ.
Αυτός που δεν παίζει παιχνίδια, επειδή δεν είναι παιδί. Που έχει την δική του ζωή, αλλά βάζει πάντα σε προτεραιότητα την κοινή σας ζωή. Αυτός που ξέρει πότε να μιλάει, να ακούει και να συμβουλεύει.

Εκείνος που σε εκτιμά για αυτό ακριβώς που είσαι. Που σε κάνει να νιώθεις ασφαλής. Που δεν χρησιμοποιεί ποτέ σωματική, λεκτική ή ψυχολογική βία. Σου φέρεται όπως ακριβώς θα ήθελε να φέρονται στην κόρη του ή στην μάνα του, αν δεν έχει κόρη. Δεν επιλέγει το μέτριο από φόβο μην μείνει μόνος.
Σέβεται τον εαυτό του και εσένα. Για αυτό και, αν κάνει λάθος, ζητάει συγγνώμη. Δεν ξεχνάει τα γενέθλιά σου.

Νόνη Δούνια

Σου δείχνει την αγάπη του καθημερινά. Με μικρά – αλλά καθόλου ασήμαντα- πράγματα. Όπως το να κάνει ησυχία, όσο εσύ κοιμάσαι ή να σου φέρει λουλούδια, ενώ δεν γιορτάζεις. Ή ακόμα, με το να προσπαθήσει να βάλει τα πιάτα στο πλυντήριο (κι ας χρειαστεί να τα αλλάξεις μετά).

Όπως και με το να βρεις ένα σημείωμά του κάπου μέσα στα πράγματά σου, να ακούει τη μουσική που αγαπάς, ενώ δεν είναι και το καλύτερό του, να σε “απογειώνει” όταν εσύ κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και φρικάρεις, να μην σε ακυρώνει μπροστά στα παιδιά σας, παρόλο που εσύ ίσως έχεις χάσει τον έλεγχο ή να σε φωτογραφίζει, όταν του το ζητάς, παρόλο που βαριέται οικτρά…
Άνδρας είναι αυτός που κάνει αυτά ….και άλλα πολλά!
Αν τον βρείτε, κρατήστε τον! Και κάντε και εσείς, από την πλευρά σας, τουλάχιστον τα ίδια!
Όλα στη ζωή είναι δούναι και λαβείν!Εγώ είχα την τύχη να τον βρω και σήμερα γιορτάζει. Χρόνια πολλά άνθρωπε μου! Να τα εκατοστήσεις, να είσαι πάντα υγιής και ευτυχισμένος και να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι, άλλωστε τα 50 είναι για τους άντρες μία νέα αρχή!” έγραψε η Νόνη Δούνια.