Νόνη Δούνια | Οι φωτογραφίες από το νοσοκομείο και το συγκινητικό δημόσιο μήνυμα
3 years, 2 months ago
6

«Πάντα πίστευα ότι η υγεία είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε και συνεχίζω να το πιστεύω, όλα τα υπόλοιπα είναι στο χέρι μας»

Μια πολύ σημαντική δημοσίευση έκανε η Νόνη Δούνια το πρωί της Πέμπτης στον λογαριασμό της στο Instagram. Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την ημέρα που υποβλήθηκε σε επέμβαση καρδιάς, ανέβασε τρεις φωτογραφίες της από το νοσοκομείο. Πρόκειται για κάποιες λήψεις που τράβηξε μετά το χειρουργείο, στις οποίες μπορούμε να δούμε και τα σημάδια που της άφησε.

Με ένα μακροσκελές κείμενο στη λεζάντα της, όπου και κάνει τον απολογισμό αυτής της εμπειρίας ζωής, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μοιράζεται τις σκέψεις και τα συναισθήματά της, ενώ στέλνει και ένα αισιόδοξο μήνυμα:

«1/10/19 Ένας χρόνος κλείνει από το πιο σοβαρό χειρουργείο μέχρι στιγμής στη ζωή μου. Εκείνο το πρωί που ξύπνησα με πίστη και ψυχική δύναμη αφού όμως το προηγούμενο βράδυ τα είχα σκεφτεί όλα. Είχα κάνει τον απολογισμό μου. Έχω προσφέρει αρκετά; έχω εκδηλώσει τα συναισθήματα μου στους ανθρώπους που αγαπώ; τους έχω προετοιμάσει για κάθε ενδεχόμενο; έχω απολαύσει όλες μου τις ωραίες στιγμές; έχω διδαχθεί από τα λάθη μου; έχω έστω και την ελάχιστη βελτίωση ως άνθρωπος; Τι μάνα είμαι; τι σύντροφος; τι κόρη; τι αδερφή; τι φίλη; Θέλω να αλλάξω κάτι;

Πάντα πίστευα ότι η υγεία είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε και συνεχίζω να το πιστεύω, όλα τα υπόλοιπα είναι στο χέρι μας. Η στάση ζωής που θα ακολουθήσουμε είναι επιλογή μας. Πάντα θα υπάρχουν εμπόδια και δυσκολίες στο δρόμο μας γιατί αλλιώς δεν θα απολαμβάναμε τις επιτυχίες μας. Έλαβα αμέτρητα μηνύματα αγάπης εκείνες τις μέρες, συγκινητικά, και κάθε φορά που βλέπω τα σημάδια μου στο καθρέφτη τα θυμάμαι και χαμογελώ όπως χαμογελώ όταν βλέπω τα σημάδια της καισαρικής! Καλό μήνα! Πάμε δυνατά»