Ντάνιελ Νούρκα: Αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση του με τη Τζένη Καζάκου
2 years, 1 month ago
6

Στον καναπέ του «MEGA Καλημέρα» κάθισε το πρωί της Παρασκευής (4/2) ο Ντάνιελ Νούρκα.

Ο «Λόρδος» Άλφρεντ από την κωμική σειρά του Μεγάλου Καναλιού, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», μίλησε στην Ελεωνόρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό για όλα.

Αρχικά σημείωσε ότι δεν βλέπει κάθε Παρασκευή τα επεισόδια γιατί έχει τα μαθήματα στη σχολή του.

«Όταν είμαι όμως στο σπίτι τα παρακολουθώ. Το ότι παίζω στη σειρά δεν σημαίνει ότι θα παρατήσω τις σπουδές μου», υπογράμμισε και αποκάλυψε πως πήρε τον ρόλο.

«Μετά τη 2η καραντίνα, μέσω του μάνατζερ μου, έμαθα για τον ρόλο, έκανα οντισιόν και τον πήρα. Στην αρχή ήταν λίγο περίεργο επειδή είχα σκηνές με όλα τα μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως η Λεκάκη και η Κωνσταντινίδου, αλλά με βοήθησαν πολύ, μου έδωσαν συμβουλές», είπε.

Η αναγνωρισιμότητα και η οικογένειά του

«Μου αρέσει που ο κόσμος με αναγνωρίζει και μου μιλάει στο δρόμο ή όταν πάω κάπου να ψωνίσω», παραδέχτηκε.

Όσο για το αν η οικογένειά του τον στηρίζει; «Οι γονείς μου με στήριξαν από την πρώτη στιγμή. Δεν είχαν πρόβλημα όταν τους είπα ότι θέλω να ασχοληθώ με την υποκριτική. Ευχαριστώ το Θεό για τους γονείς που έχω», αποκρίθηκε.

«Το μόντελινγκ ήταν σκαλοπάτι για να κάνω το επόμενη βήμα στον χώρο αλλά θα ήθελα να το αφήσω πίσω», σημείωσε για την εποχή που ήταν μοντέλο.

Ο Ντάνιελ Νούρκα ήρθε στην Ελλάδα από την Αλβανία όταν ήταν 5 χρονών.

Αντιμετώπισε ρατσιστικές συμπεριφορές;

«Τα παιδιά είναι παιδιά. Δεν φιλτράρουν αυτά που λένε. Αναπαράγουν ότι ακούνε συνήθως από το σπίτι. Δεν αντιμετώπισα μεγάλο πρόβλημα αλλά υπήρχαν στιγμές που ένιωθα διαφορετικός. Ειδικά τα πρώτα χρόνια που δεν ήξερα καλά ελληνικά. Δεν κρατάω όμως κακία», σημείωσε σχετικά.

Τέλος, αποκάλυψε αν βρίσκεται σε σχέση και τι συμβαίνει με την Τζένη Καζάκου, την συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά.

«Με την Τζένη είμαστε φίλοι. Γνωριστήκαμε στα γυρίσματα και από την αρχή είχαμε χημεία. Η σχέση μας είναι όμως μόνο φιλική. Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ μας. Ούτε στη ζωή μου έχω κάτι αυτή τη στιγμή. Έχω αφοσιωθεί στη δουλειά μου για να την κάνω καλά», κατέληξε ο ηθοποιός.

in.gr