Ντίνα Κώνστα: Δεν ήταν η πρώτη επιλογή για τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά
1 month, 13 days ago
6

Η Ντένη Μαρκορά είναι σίγουρα ένας από τους κορυφαίους χαρακτήρες, που έχουμε συναντήσει στην ελληνική μυθοπλασία, με την Ντίνα Κώνστα, η οποία δυστυχώς δεν είναι πια κοντά μας, να δίνει με την ερμηνεία της θρυλική διάσταση στο ρόλο αυτό των «Δύο Ξένων».

Κάνοντας ένα… ταξίδι στο παρελθόν, η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» συνάντησε την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και τον Οδυσσέα Σταμούλη και οι δυο τους θυμήθηκαν άγνωστα περιστατκά από τα γυρίσματα της σειράς, αποκαλύπτοντας trivia για τους πρωταγωνιστές που άφησαν ιστορία στην ιδωτική τηλεόραση και που μέχρι σήμερα λίγοι γνώριζαν.

  • Διαβάστε επίσης: Όλα όσα είχε πει η Ντίνα Κώνστα στην τελευταία της συνέντευξη

Η ηθοποιός που σκέφτονταν αρχικά για… Ντένη

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής αποκάλυψε αρχικά πως η αρχική σκέψη του επιτυχημένου συγγραφικού διδύμου για τον ρόλο της μητέρας του Κωνσταντίνου Μαρκορά, Ντένης δεν ήταν η Ντίνα Κώνστα αλλά η Νόνικα Γαληνέα.

Μάλιστα, όπως φαίνεται ούτε ο Νίκος Σεργιανόπουλος και η Εβελίνα Παπούλια ήταν η αρχική σκέψη των σερναριογράφων, καθώς όπως είπε η ηθοποιός, οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι του Κωνσταντίνου και της Μαρίνας, είχαν γραφτεί αρχικά για τον Γρηγόρη Βαλτινό και την Ελένη Κούρκουλα.

in.gr