Ντορέττα Παπαδεμητρίου: «Σαν χθες θυμάμαι εκείνο το τηλεφώνημα μέσα στην νύχτα..»
1 year, 27 days ago
6

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά για την Ντορέττα Παπαδημητρίου.  Σαν σήμερα 4 χρόνια πριν η ηθοποιός- παρουσιάστρια έχασε τον αγαπημένο της πατέρα.

Θέλοντας λοιπόν να τιμήσει τη μνήμη του, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα, η Ντορέττα δημοσίευσε μια φωτογραφία του πατέρα της και έγραψε:

«4 χρόνια dad..Σαν χθες θυμάμαι εκείνο το τηλεφώνημα μέσα στην νύχτα.. 4 χρόνια που δεν περνάει μέρα που να μην σε σκεφτώ .Που στις χαρές μου ,σε νιώθω δίπλα μου να χαίρεσαι μαζί μου και στα σκοτεινά μου,ακούω εκείνο το «σήκω γίγαντα» που μου έλεγες πάντα στα δύσκολα και κάπως έτσι μου έμαθες να μην τα παρατάω ποτέ. Σ´αγαπάω dad . Είτε βραδιάζει είτε φέγγει,μένει λευκό το γιασεμί ..»

 

View this post on Instagram

 

4 χρόνια dad..Σαν χθες θυμάμαι εκείνο το τηλεφώνημα μέσα στην νύχτα.. 4 χρόνια που δεν περνάει μέρα που να μην σε σκεφτώ .Που στις χαρές μου ,σε νιώθω δίπλα μου να χαίρεσαι μαζί μου και στα σκοτεινά μου,ακούω εκείνο το «σήκω γίγαντα» που μου έλεγες πάντα στα δύσκολα και κάπως έτσι μου έμαθες να μην τα παρατάω ποτέ. Σ´αγαπάω dad . Είτε βραδιάζει είτε φέγγει,μένει λευκό το γιασεμί .. #mydad #alwayswithme #iloveyou #thankyou

A post shared by 𝓓𝓸𝓻𝓮𝓽𝓽𝓪 𝓟𝓪𝓹𝓪𝓭𝓲𝓶𝓲𝓽𝓻𝓲𝓸𝓾 (@doretta3123) on Feb 17, 2019 at 3:08am PST