Ντορέττα Παπαδημητρίου: Με δική της εκπομπή στον ΑΝΤ1;
9 months, 28 days ago
6

Οι δρόμοι της Ντορέττας Παπαδημητρίου και του ΑΝΤ1 ξανασυναντιούνται μετά από καιρό! Η ηθοποιός η οποία ξεκίνησε την «θητεία» της ως παρουσιάστρια στον σταθμό του Αμαρουσίου παρουσιάζοντας τα backstage του «Dancing with the Stars» φαίνεται πως αναλαμβάνει ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσαροπούλου στο Happy Day, η Ντορέττα Παπαδημητρίου επιστρέφει στον ΑΝΤ1 για να… αναστήσει τη ζώνη του Σαββατοκύριακου!

Συγκεκριμένα, όλα δείχνουν πως ο ΑΝΤ1 θέλει να επαναφέρει ζωντανό πρόγραμμα τα Σαββατοκύριακα και στήνει τη ζώνη του. Για την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης έχει κάνει συζητήσεις με την Ντορέττα Παπαδημητρίου οι οποίες είναι σε προχωρημένο επίπεδο. Μάλιστα, η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε στο ρεπορτάζ της πως η εκπομπή θα έρθει για να κάνει τη διαφορά και η παρουσιάστρια δε θα έχει συμπαρουσιαστές μόνο δημοσιογράφους οι οποίοι θα μπαινοβγαίνουν εμβόλιμα στο πλατό για να δίνουν τα θέματά τους.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, πριν λίγες ημέρες που είχε πάει καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη είχε δηλώσει πως είναι πολύ κοντά σε μια νέα τηλεοπτική συνεργασία. Βέβαια η παρουσιάστρια έκανε λόγο για ένα «καινούριο» κόνσεπτ που θα φέρει στοιχεία από προηγούμενα τηλεοπτικά της βήματα και θα είναι πιο κοντά στο… σούρουπο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, η τελευταία επικοινωνία της Ντορέττας και των ιθυνόντων του ΑΝΤ1 έγινε την Παρασκευή με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day