Νυφούλα η Ευαγγελία Αραβάνη: Ο κούκλος κροίσος γαμπρός και η αντίρρηση της πάμπλουτης οικογένειάς του
1 year, 11 months ago
6

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο σύντροφός της, Σπύρος Λάζαρης φαίνεται πως ετοιμάζουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους.

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το ζευγάρι μετρά σχεδόν τρία χρόνια κοινής πορείας και όλα δείχνουν πως είναι έτοιμο για το επόμενο μεγάλο βήμα, αυτό του γάμου.

Η Ευαγγελία Αραβανή, αξίζει να αναφέρουμε πως έχει αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από τη μικρή οθόνη, ενώ από την άλλη πλευρά ο Σπύρος Λάζαρης, -που προέρχεται από την οικογένειά Σκλαβενίτη-, ιδρυτή της ομώνυμης αλυσίδας σούπερ μάρκετ πάντα έμενε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Ευαγγελία Αραβανή
Φίλοι και οικείοι, όπως αναφέρει το «Ciao», είναι σίγουροι, πως το ζευγάρι θα ανακοινώσει σε λίγο καιρό, την απόφαση που παρότι φαίνεται να παραμένει «κρυφή», αλλά η αίσθηση είναι πια διάχυτη και η σιγουριά του κύκλου του ζευγαριού δεδομένη.

 

Με τη σειρά της η οικογένεια Σκλαβενίτη είναι διακριτική  και προσπαθεί να μην απασχολεί ποτέ τη δημοσιότητα με τα προσωπικά της. Αντιθέτως, όλα τα μέλη της επιδιώκουν να μένουν κάτω από το «ραντάρ» της δημοσιότητας, με την παρουσιάστρια πλέον να διαταράσσει τις ισορροπίες λόγω της αναγνωρισιμότητάς της.

enimerotiko.gr