Ο αδερφός του Mick Jagger, Chris αποκαλύπτει: «Θα μπορούσε να είχε πεθάνει»
11 months, 9 days ago
6

Ο αδερφός του Mick Jagger, Chris, αποκάλυψε ότι ο frontman των Rolling Stones θα μπορούσε να είχε πεθάνει αν σε έναν τυπικό έλεγχο οι γιατροί δεν είχαν ανακαλύψει το σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του.

Συγκεκριμένα ο 75χρονος σταρ ανακάλυψε το πρόβλημά του όταν πήγε στο γιατρό για έναν τυπικό έλεγχο όπου οι γιατροί έκριναν απαραίτητο να μπει στο χειρουργείο

Ο Chris Jagger, με αφορμή αυτό που συνέβη στον αδερφό του αλλά και τον θάνατο του τραγουδιστή των Clash, Joe Strummer, δήλωσε: «Συνέβη στον Joe. Επέστρεψε από την βόλτα με τον σκύλο και η σύζυγος του τον βρήκε όταν είχε καταρρεύσει στον καναπέ. Είχε την ίδια πάθηση στην βαλβίδα με τον Mick. Μετά τα 70 πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Όταν φτάνουμε σε μία ορισμένη ηλικία πρέπει να κάνουμε όλα τα τσεκ-απ που προτείνουν οι γιατροί».

Να θυμίσουμε πως Mick Jagger υποβλήθηκε πριν λίγες ημέρες σε επέμβαση αντικατάστασης βαλβίδας στην καρδιά και αναρρώνει με την υγεία του να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα υποστήριξης», ήταν το πρώτο μήνυμα του 75χρονου ροκ σταρ μετά την επέμβαση.

«Αισθάνομαι πολύ καλύτερα τώρα και αναρρώνω. Ευχαριστώ, επίσης, το προσωπικό του νοσοκομείου για τη θαυμάσια δουλειά του», πρόσθεσε.