Ο Αλέξης Πρεβενάς για την χρήση ναρκωτικών: «Ήταν κάτι περιστασιακό, δεν είμαι εξαρτημένος»
2 years, 6 months ago
6

Πρόσφατα ο γνωστός τραγουδιστής Αλέξης Πρεβενάς συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών.

Καλεσμένος στην εκπομπή Open Weekend, μίλησε για το περιστατικό και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη. Όπως ανέφερε, έκανε περιστασιακά χρήση ναρκωτικών και δεν είναι εθισμένος σε αυτά. Μάλιστα, δήλωσε πως έχει μετανιώσει για όσα έγιναν.

«Πέρασα μια δραματική εμπειρία, που θεωρώ ότι έγινε για καλό. Με προστάτευσε από άλλα πράγματα που ίσως μου έκαναν μεγαλύτερο κακό. Όλα ξεκίνησαν πριν 4-5 μήνες. Πέρασα μια βαριά κατάθλιψη και το λάθος μου ήταν ότι δεν πήγα σε κάποιον ειδικό ή σε κάποιον ψυχολόγο να μου μιλήσει. Απομονώθηκα τελείως, είχα πάρει και 30 κιλά. Η διέξοδός μου ήταν σε μία ανούσια ουσία, που πραγματικά δεν είχε ουσία», εξήγησε αρχικά.

Στην συνέχεια, περιέγραψε το βράδυ της σύλληψής του: «Εκείνο το βράδυ, ήμουν στο μαγαζί. Πήρα ένα τηλέφωνο έναν φίλο από το Λαύριο να μου κάνει ντελίβερι μια μικροποσότητα. Ούτε 30, ούτε 20, ούτε 10 γραμμάρια, σε καμία περίπτωση. Επειδή δεν ήθελα να δώσω στόχο, άφησα κάπου τα κλειδιά μου για να τα πάρει, του είπα που είναι τα λεφτά, πάρτα, άστα, φύγε. Και μόλις άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου μου, σκάει η αστυνομία».

«Ένα λεπτό πριν βρω να τραγουδήσω, έρχεται ο σερβιτόρος και μου λέει ότι μου έχουν ανοίξει το αμάξι. Κατάλαβα τι έχει γίνει και μου κόπηκαν τα πόδια. Βγήκα πάνω στην σκηνή, δεν πρόλαβα να πω ούτε το μισό τραγούδι και μου κάνει νόημα ένας αστυνομικός με πολιτικά να κατέβω. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή απ΄ αυτό που ένιωσα εκείνη την στιγμή. Η πρώτη μου σκέψη ήταν πως ό,τι χτίσαμε τελείωσε για το τίποτα. Καλά μου έκαναν, είναι κατακριτέο αυτό που έκανα», δήλωσε.

Όσον αφορά την πρώην σύντροφό του, ο Αλέξης Πρεβενάς δήλωσε:  «Προσήχθη, γιατί ήταν δικό της το αυτοκίνητο. Δεν είχε καμία σχέση σε όλη την υπόθεση. Δεν είχε καμία ανάμειξη, εγώ φταίω αποκλειστικά. Οι τέσσερις μέρες στο κρατητήριο δεν περνούσαν με τίποτα. Ήταν κάτι περιστασιακό, δεν είμαι εξαρτημένος ναρκομανής».