«Ο ΑΝΤ1 έδωσε εντολή να μην συνεργαστεί ξανά με τους ηθοποιούς του συγκεκριμένου σίριαλ και πήρε και εμένα η μπάλα»
6 months, 18 days ago
6

Ο Νίκος Αναγνωστόπουλος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά  «Παρθένα Ζωή». Η συγκεκριμένη σειρά προβαλλόταν την προηγούμενη σεζόν από τον ΑΝΤ1, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει το πράσινο φως για δεύτερη χρονιά αφού τα νούμερα τηλεθέασης ήταν χαμηλά.

Ο ηθοποιός που μέσα από τον ρόλο του χαρακτηρίστηκε ως «sexy φούρναρης», μιλώντας στον ΑΡΤ FM αποκάλυψε πως ο χαρακτηρισμός «sexy» είναι κάτι που τον κυνηγάει από τα χρόνια που βρισκόταν ακόμη στη δραματική σχολή. Εξήγησε επίσης πως επειδή πάντα υποδύεται τον «ζεν» θέλει να δοκιμαστεί και σε κόντρα ρόλους.

Φέτος ο Νίκος Αναγνωστόπουλος δεν έχει τηλεοπτική παρουσία. Ο λόγος; Βάση των όσων ισχυρίζεται ο λόγος είναι η συμμετοχή του στη σειρά  «Παρθένα Ζωή». Συγκεκριμένα ο ηθοποιός δήλωσε:

«Ο ΑΝΤ1 είχε κάποια θέματα με τους ηθοποιούς της «Παρθένας Ζωής» και έδωσε εντολή να μην συνεργαστεί ξανά με τους ηθοποιούς του συγκεκριμένου σίριαλ, ε και πήρε και εμένα η μπάλα για αυτό δεν με βλέπετε φέτος στην τηλεόραση. Το βρίσκω άδικο και είναι κάτι που με δυσαρεστεί…Κάτι τέτοιο έμαθα. Η «Παρθένα Ζωή» επειδή ήταν δύσκολη χρονιά πέρσι για τον ΑΝΤ1. Το σίριαλ ήταν πολύ καλό, αλλά επειδή τα νούμερα είχαν σπάσει σε τηλεόραση και διαδίκτυο δεν πήγε πολύ καλά».

Ακούστε το απόσπασμα

Έμεις σεβόμαστε την άποψη του ηθοποιού ωστόσο να υπενθυμίσουμε πως η Τζένη Μπότση που πρωταγωνιστούσε στην ίδια σειρά βρίσκεται και φέτος στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στο Πέτα τη Φριτέζα.