Ο Αποστόλης Τότσικας βγήκε θετικός με COVID – Η Ρούλα Ρέβη βιντεοσκοπεί τα παιδιά τους να περνούν ευρηματικά την καραντίνα
2 years, 3 months ago
6

ΟΑποστόλης Τότσικας βγήκε θετικός στην COVID-19, όπως και πολλοί ακόμα ηθοποιοί άλλωστε, και έχει μπει σε καραντίνα. Το ίδιο όμως και η υπόλοιπη οικογένειά του, η Ρούλα Ρέβη με τα δίδυμα παιδιά τους, εν αναμονή των αποτελεσμάτων των δικών τους τεστ. Τουλάχιστον, μαζί με τα παιδιά δεν βαριέσαι ποτέ, καλώς ή κακώς, καθώς βρίσκουν πάντα τρόπο να περάσουν διασκεδαστικά το χρόνο τους, όπως επιβεβαιώνει και το νέο βίντεο που ανέβασε η μητέρα τους στο λογαριασμό της στο Instagram.

Όπως εξηγεί η Ρούλα Ρέβη στη λεζάντα:

«Προσπάθεια να ανεβεί το μπαλόνι από τους μικρούς εφευρέτες ενώ ο @apostolis_totsikas_official έχει βρεθεί θετικός από χτες με covid και είναι απομονωμένος στο δωμάτιο!

»Μόνο με χιούμορ και την παρέα των παιδιών ίσως μπορεί να περάσει πιο εύκολα η απαίσια ομολογουμένως αναμονή για να δούμε αν κολλήσαμε και εμείς! Να προσέχετε… Ευχαριστώ το αγόρι μου που άντεξε αν και ηθοποιός τόσους μήνες να μην κολλήσει και ήταν τόσο μα τόσο προσεκτικός! Μερικά πράγματα δεν είναι στο χέρι μας, μερικά είναι και στα χέρια των άλλων…».

Δείτε την ανάρτηση:

marieclaire.gr