Ο Ατζούν βάζει νέα παίκτρια στο Survivor: Η γυναίκα που θα προκαλέσει καυγάδες στο νησί
1 year, 11 months ago
6

Αποφασισμένος να κάνει τα πάντα ώστε να σημειώσει τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης είναι ο Ατζούν Ιλιτζαλί για το φετινό Survivor.

 

Ο Τούρκος παραγωγός ετοιμάζεται να… τινάξει την μπάνκα. Εδώ και μέρες συζητάει μαζί της και αν καταφέρει να την πείσει να μπει στο αεροπλάνο, τότε θα εκτοξεύσει και την τηλεθέαση.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει καταφέρει τις τελευταίες μέρες να τα κάνει όλα άνω κάτω στο Survivor δημιουργώντας κουτσομπολιά και μεγάλες εντάσεις.

Ο make up artist εξακολουθεί να υποστηρίζει πως κάτι ερωτικό τρέχει ανάμεσα στον Άρη Σοΐλέδη και τη Σοφιάνα Αβραμάκη και πως μόνο αν μπει η Μαρία Αντωνά στο παιχνίδι θα διορθωθεί η όλη κατάσταση.

 

Η απάντηση της Μαρίας Αντωνά στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

«Θα ετοιμάσω βαλίτσες εγώ για έπαθλο επικοινωνίας συντρόφων. Είναι θέμα χρόνου να παραβρεθώ. Όταν γίνει αυτό εγώ θα βάλω καφέ και θα του τα πω. Αυτό δείχνει μέχρι που μπορεί να φτάσει για τα λεφτά ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Εγώ λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιο άνθρωποι και που προβάλλονται και μπορεί να δημιουργήσουν διάφορες υπόνοιες και θίγουν. Εγώ έχω δουλέψει στα media και μπορώ να το διαχειριστώ αυτό. Γνωρίζω τι μπορεί να συμβαίνει. Αν ήταν μια άλλη κοπέλα που δεν είχε να κάνει με τον χώρο των media δε ξέρω τι θα μπορούσε να της έχει συμβεί… Δηλαδή έχω μπει σε μια διαδικασία να βάλλομαι από μια κατάσταση, αλλά να μην αφήνω τίποτα να με επηρεάσει».

Τι ετοιμάζει ο Ατζούν;

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και καιρό υπάρχουν επαφές ώστε η Μαρία Αντωνά να μην πάει μόνο ως… καλεσμένη στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και ως παίκτρια. Άλλωστε, είναι γνωστό πως πριν μπει ο Σοϊλέδης υπήρχαν συζητήσεις με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για να μπουν μαζί ως ζευγάρι. Την είδηση επιβεβαίωσε πρόσφατα και η ίδια σε συνέντευξή της στον Θέμη Γεωργαντά, όπου άφησε ανοικτό (πριν γίνει όλος αυτός ο… χαμός με τη Σοφιάνα!) πως δεν είναι αρνητική να μπει ακόμα και τώρα στο παιχνίδι.

 

Ο Τούρκος παραγωγός ξέρει πως η άφιξή της στο νησί θα εκτοξεύσει τα νούμερα και γι’ αυτό θα κάνει κι άλλες προσπάθειες για να την πείσει!

Δείτε όσα είχε πει στο Θέμη Γεωργαντά

 

enimerotiko.gr