Ο Δημήτρης Παπανώτας εκφράζει την απογοήτευσή του για την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη: «Ποιος; Η Ελένη…»
1 year, 4 months ago
6

 

Πολλά σχόλια έχουν γίνει τελευταία για όσα ειπώθηκαν στο Happy Day για την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου. Μάλιστα, αντί να πέφτουν οι τόνοι, αυτοί οξύνονται με το θέμα να παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς παίρνουν θέση και νέα άτομα.

Ένα από αυτά είναι και η Ελένη Μενεγάκη η οποία στην εκπομπή της χθες το μεσημέρι εκθείασε το κείμενο στήριξης του Θοδωρή Μαραντίνη στη σύζυγό του και μίλησε με πολύ θαυμασμό για τον τραγουδιστή και την τοποθέτησή του στα social media. Όμως στο κείμενο αυτό, ο Θοδωρής Μαραντίνης μιλούσε για «άντρες» και «δημοσιογράφους», αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για τον Δημήτρη Παπανώτα. Ο τελευταίος απάντησε στον τραγουδιστή μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, αλλά φαίνεται πως τον ενόχλησαν αρκετά και όσα είπε η Ελένη.

Σήμερα το πρωί λοιπόν, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε στην έναρξη του Happy Day: «Είμαι λίγο στεναχωρημένος με όλα αυτά και ειδικά με κάποιους φίλους μου είμαι πολύ στεναχωρημένος. Η Ελένη Μενεγάκη κολλάει πουθενά; Αισθάνθηκε πάρα πολύ περήφανη με τη δημοσίευση που έκανε ο κ. Μαραντίνης, όπου μας χαρακτηρίζει «άντρες», «δημοσιογράφους» και «ανθρώπους». Ποιος; Η Ελένη που 25 χρόνια είμαστε φίλοι. Να είμαστε λίγο προσεκτικοί σε αυτή τη δουλειά θα ήθελα. Νομίζω ότι κατά λάθος αλλά θα έπρεπε να πει για ποιο πράγμα αισθάνθηκε υπερήφανη. Έχω παράπονο και η αρνητική ενέργεια με επηρεάζει. Οι απροσεξίες αυτού του μεγέθους εμένα με ενοχλούν».