O Έλον Μασκ τρολάρει τον Τζεφ Μπέζο – Του «πήρε» την πρώτη θέση των πλουσιότερων στον κόσμο
2 years, 6 months ago
6

Σε πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο, ανέδειξε , ο δείκτης δισεκατομμυριούχων του Bloomberg, τον Ελον Μασκ. Ο προσωπικός του πλούτος αγγίζει τώρα τα 222 δισεκατομμύρια δολάρια, αφήνοντας πίσω του τον ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπέζο, ο οποίος ακολουθεί στη λίστα των δισεκατομμυριούχων , με καθαρή περιουσία 191,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως αναφέρει το CNBC, ο προσωπικός πλούτος του συνιδρυτή της Tesla εκτοξεύτηκε κατά 10,6 δισεκατομμύρια δολάρια μετά από μια δευτερογενή πώληση μετοχών από επενδυτές, η οποία ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα, αποτιμώντας την SpaceX πάνω από 100 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το τρολάρισμα

Κάπως έτσι, ο Μασκ, ανακηρύχθηκε πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και το γιόρτασε τρολάροντας τον προκάτοχό του, Τζεφ Μπέζο.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του ο Τζεφ Μπέζος, έγραψε: «Να ακούτε και να είστε ανοιχτοί, αλλά μην αφήνετε κανέναν να σας πει ποιος είστε. Αυτή ήταν μία από τις πολλές ιστορίες που μας έλεγαν για τους τρόπους με τους οποίους επρόκειτο να αποτύχουμε. Σήμερα, η Amazon είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στον κόσμο και έχει φέρει επανάσταση σε δύο εντελώς διαφορετικούς κλάδους».