Ο Elon Musk κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση
1 month, 6 days ago
6

Την υπόθεση έφερε στην δημοσιότητα το Business Insider αναφέροντας ο Μusk έδωσε 250.000 ευρώ στην αεροσυνοδό για να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι σε μία ιδιωτική πτήση το 2016 προς το Λονδίνο, η αεροσυνοδός έκανε μασάζ στον Musk ο οποίος της υποσχέθηκε να της αγοράσει ένα… άλογο αν εκείνη δεχόταν να προχωρήσει παραπέρα.

Μάλιστα αναφέρεται ότι την ιστορία ανακίνησε μία φίλη της αεροσυνοδού η οποία, ως αυτόπτης μάρτυρας, υποστηρίζει ότι ο Musk προχώρησε παραπάνω, της έδειξε τα γεννητικά του όργανα και άγγιξε τους μηρούς της χωρίς την δική της συναίνεση ενώ της ζήτησε να προχωρήσουν σε σεξουαλική συνεύρεση.

Ο ίδιος ο Μusk πάντως σε ανάρτησή του αναφέρει ότι οι ισχυρισμοί είναι παντελώς αναληθείς. Σε άλλη ανάρτησή του υποστηρίζει ότι η υπόθεση “είναι πολιτικά υποκινούμενη” και χαρακτήρισε την όλη ιστορία “ποταπή”. Ενώ παράλληλα θεωρεί ότι το δημοσίευμα έγινε την συγκεκριμένη εποχή έτσι ώστε να χαλάσει η υπόθεση της εξαγοράς του Τwitter.

Σε άλλη ανάρτησή του λέει ότι προκαλεί την γυναίκα που αποκάλυψε την όλη ιστορία να περιγράψει κάποια από τα τατουάζ ή τις ουλές που έχει σε απόκρυφα σημεία του, έτσι ώστε να επιβεβαιωθεί η αλήθεια της ιστορίας και ότι όντως τα είδε με τα μάτια της.

Ο Musk επιμένει πάντως να δίνει μία πολιτική χροιά στο όλο περιστατικό, έχοντας ήδη δηλώσει ότι θα πάρει το μέρος των Ρεπουμπλικάνων αντί την Δημοκρατικών, υποστηρίζοντας ότι θα υπάρξει “εκστρατεία σε βάρος του με βρώμικα κόλπα”.

newsauto.gr