O Φισφής αποκαλύπτει το σκληρό bullying που έχει δεχθεί: «Είχαμε πράγματα ακραία, θυμάστε τι ήταν το κολωνάτο;»
1 year, 9 months ago
6

Στο Dot. βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου ο Λάμπρος Φισφής. Ο γνωστός stand up comedian συνάντησε τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη στον ΣΚΑΙ και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης αναφερόμενος μεταξύ άλλων στο bullying που έζησε κατά τα παιδικά του χρόνια.

Μεταξύ άλλων, ο Λάμπρος Φισφής εξομολογήθηκε: «Έχω φάει μπούλινγκ εννοείται. Τα πάντα. Όλα. Καταρχάς ως παιδί είχα τα πάντα: Ήμουν κοντός, μεγάλη μύτη, μεγάλα φρύδια, δεν είχα κοπέλα, με λέγανε Φισφή. Λες κι ο Θεός με έφτιαχνε και είπε καλή τύχη. Αν επιβιώσεις μετά την Γ’ Δημοτικού θα είναι θαύμα. Είχαμε και σοβαρό μπούλινγκ. Είχαμε πράγματα ακραία. Δεν ξέρω αν θυμάστε το ΄κολωνάτο’. Σε σήκωναν 4 άτομα παράλληλα με το έδαφος, σου άνοιγαν τα πόδια, έβρισκαν μια κολώνα και νομίζω το υπόλοιπο καταλαβαίνετε…»

Πρόσθεσε: «Ακόμα και το ‘φατούρο’ έχει διαφορά από το ελάτε να μαζευτούμε να σαπίσουμε τον τάδε στο ξύλο. Ήταν και λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο. Το χιούμορ ήταν μια άμυνα πάνω στο θέμα του μπούλινγκ που δεχόμουν. Πήγαινα στη μάνα μου και μου έλεγε ότι το κάνουν γιατί με ζηλεύουν. Ούτε εκείνη δεν το πίστευε».

in.gr