Ο George Clooney δεν έχει πάει στο κομμωτήριο τα τελευταία 25 (!) χρόνια
3 years, 4 months ago
6

Αποκάλυψε τι ακριβώς κάνει με τα μαλλιά τα δικά του, αλλά και της Amal

Ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, ο George Clooney μόλις αποκάλυψε ότι δεν πηγαίνει στο κομμωτήριο ή έστω, ότι δεν έχει προσωπικό κομμωτή.

Σε εμφάνισή του στο CBS Sunday Morning, ο 59χρονος ηθοποιός ανέφερε ότι κουρεύεται μόνος του. «Κουρεύω τα μαλλιά μου εδώ και 25 χρόνια. Τα μαλλιά μου είναι σαν άχυρο, οπότε είναι εύκολο να τα κουρέψω, (και να θέλω) δε μπορώ να κάνω πολλά λάθη», δήλωσε και εξήγησε ότι για το κούρεμά του χρησιμοποιεί Flowbee, μία συσκευή κουρέματος που θυμίζει… ηλεκτρική σκούπα και που πρωτοεμφανίστηκε κατά τη δεκαετία του ’80. «Τα κουρέματά μου διαρκούν κυριολεκτικά 2 λεπτά», συμπλήρωσε.

Στο μεταξύ, ο Clooney τελευταία έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του ταινίας, «The Midnight Sky» και ο λογαριασμός του φιλμ στο Twitter άδραξε την ευκαιρία και «εκμεταλλεύθηκε» καταλλήλως τη δήλωση του ηθοποιού.

«Δε μπορούμε ούτε να επιβεβαιώσουμε ούτε να αρνηθούμε τη χρήση του Flowbee στα γυρίσματα του #TheMidnightSky»
, γράφει το χιουμοριστικό tweet.

Από την πλευρά του ο ηθοποιός, διευκρίνισε ότι δε θα έμπαινε ποτέ στη διαδικασία να πειραματιστεί με το Flowbee στα μαλλιά της συζύγου του, Amal.

marieclaire.gr