Ο Γιάννης Μπέζος αποκαλύπτει πως νιώθει για τη θεατρική του συνύπαρξη με τη μικρή του κόρη από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»
7 months, 11 days ago
6

Ο Γιάννης Μπέζος αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Υπάρχει και φιλότιμο» στην οποία συμμετέχει και η Εύη Δαέλη, η κοπέλα που έπαιζε την μικρή του κόρη στην τηλεοπτική σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί». Τη συνύπαρξη αυτή σχολίασε ο ηθοποιός λέγοντας: «δεν υπάρχει καμία συγκίνηση, αυτά είναι για λαϊκή κατανάλωση. Δεν υπάρχει συγκίνηση, είναι επαγγελματισμός, η κοπέλα μεγάλωσε, ακολουθεί τον δρόμο αυτό και σκέφτηκα να της πω να έρθει να παίξει μαζί μας».

Αμέσως μετά ο ηθοποιός μίλησε για την πραγματική του κόρη δείχνοντας ένα πιο τρυφερό πρόσωπο. «Η κόρη μου είναι μια πολύ καλή ηθοποιός δεν είναι απλώς μια ηθοποιός και δεν το λέω μόνο εγώ θα το πει και ο χρόνος», είπε.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Μπέζος με αυστηρότητα αλλά και δικαιοσύνη μίλησε και για τη σχέση του με τους συνεργάτες του και τον τρόπο που τους αντιμετωπίζει.

«Όταν κάνω μια δουλειά δε με ενδιαφέρει εάν έχω καλή σχέση με τους συνεργάτες μου, με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Επειδή συνηθίζουν οι συνάδελφοί μου να λένε μεγάλα λόγια, εμένα δε με ενδιαφέρει αν συμπαθώ ή αντιπαθώ κάποιον. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη δουλειά μας, με ενδιαφέρει τι θα δουν οι τηλεθεατές όπως και στο θέατρο με ενδιαφέρει τι θα δουν οι θεατές, όλο το υπόλοιπο αφορά εμάς, δεν ενδιαφέρει κανέναν. Κατά κανόνα μόνο όταν δεν ταιριάζουμε έχουμε καλό αποτέλεσμα. Η δουλειά μας δεν είναι παιδική χαρά ούτε οικογένεια, είναι ένα επάγγελμα και μάλιστα πολύ σκληρό, δύσκολο, και δεν είναι του καθενός. Με τους περισσότερους συνεργάζομαι για πρώτη φορά, τους εκτιμώ όλους, σέβομαι πάρα πολύ το έργο τους αλλά δεν κάνω παρέα μαζί τους, δεν είναι υποχρεωτικό να κάνουμε παρέα. Εγώ πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να ζουν αυστηρά. Δεν πιστεύω ότι έχω αδικήσει κάποιον αντιθέτως μάλλον έχω ευνοήσει κάποιους», ξεκαθάρισε ο Γιάννης Μπέζος.

Δείτε όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα