Ο Γιάννης Μπέζος εξηγεί γιατί βλέπει με τρόμο το τηλεοπτικό «άνοιγμα» Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε για την τηλεόραση αλλά και την εκπομπή που παρουσιάζει
1 year, 6 months ago
6

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» με αφοπλιστική ειλικρίνεια για το θέατρο, την εκπομπή που θα παρουσιάσει και παράλληλα εξηγεί γιατί δεν δίνει ποτέ συμβουλές.

Αφοπλιστικός και ειλικρινής εμφανίστηκε για άλλη μία φορά, ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος αναφερόμενος στη δουλειά του και τα νέα του σχέδια.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός θα βρεθεί φέτος σε έναν νέο ρόλο, αυτόν του παρουσιαστή καθώς θα αναλάβει την παρουσίαση μίας μουσικής εκπομπής. «Θα παρουσιάσω μια μουσική εκπομπή αλλά όχι με την έννοια τη διασκεδαστική, θα είναι μια εκπομπή “δωματίου”» εξήγησε ο ίδιος και συμπλήρωσε πως δεν χρειάζεται να είναι τόσο διασκεδαστική η εκπομπή, για να μη «μένουμε στα ίδια και τα ίδια».

Συνεχίζει δηλώνοντας πως δεν του ήταν τόσο δύσκολο να αποφασίσει να μην είναι σε κάποια σειρά. «Με τρόμο βλέπω το τηλεοπτικό “άνοιγμα” και παλιά έτσι ήταν και είδαμε την κατάληξη, η ποσότητα δεν σημαίνει ότι είναι και καλά» προσέθεσε.

«Δεν ζηλεύω ούτε με την καλή, ούτε με την κακή έννοια. Έχουν γίνει απόπειρες καλές αλλά και ανοησίες» κατέληξε για το ίδιο θέμα.

Ο ηθοποιός είπε πως δεν είναι θετικός σε ένα σίκουελ παλιάς σειράς, και δηλώνει ευγνώμων και χορτασμένος. «Δεν έχω στερηθεί κάτι, τα έχω ζήσει όλα» προσθέτει και αναφέρει πως μόνο ο εαυτός μας, μας εμποδίζει να συνδυάσουμε ορισμένα πράγματα στη ζωή μας και όχι η δουλειά μας.

Αναφορικά με τη νέα γενιά ηθοποιών, λέει: «Όσοι δεν έχουν ενδιαφέρον από τη νέα γενιά θα τους ξεχάσουμε, όσοι έχουν θα παραμείνουν».

Δείτε το βίντεο