Ο Γιάννης Μανιάτης έγινε για πρώτη φορά πατέρας! Δείτε την φωτογραφία στο μαιευτήριο
9 months, 11 days ago
6

Ο Γιάννης Μανιάτης τη Δευτέρα που μας πέρασε έγινε για πρώτη φορά πατέρας, καθώς η σύζυγός του Ιωάννα Γαλλή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο ποδοσφαιριστής της Alanyaspor βίωσε την απόλυτη ευτυχία και σε λίγες ημέρες αναμένεται να γυρίζουν σπίτι με τον καρπό του έρωτά τους.

Το μαιευτήριο έβγαλε στα social media την πρώτη τους φωτογραφιά με το μωρό στην αγκαλιά. «Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο διεθνής ποδοσφαιριστής, Γιάννης Μανιάτης αφού έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά. Η σύζυγός του Ιωάννα Γαλλή, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, στην Κλινική ΡΕΑ. Η μαμά και το μωράκι χαίρουν άκρας υγείας. Η οικογένεια της ΡΕΑ τους εύχεται να τους ζήσει!», σημείωσε η ανάρτηση.

Δείτε την φωτογραφία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο διεθνής ποδοσφαιριστής, Γιάννης Μανιάτης αφού έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά. Η σύζυγός του Ιωάννα Γαλλή, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, στην Κλινική ΡΕΑ. Η μαμά και το μωράκι χαίρουν άκρας υγείας. Η οικογένεια της ΡΕΑ τους εύχεται να τους ζήσει! #babyboy #babyrea #giannismaniatis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RΕΑ (@rea_maternity) στις 21 Νοέ, 2018 στις 3:32 πμ PST