Ο Γιώργος Κοψιδάς αποκαλύπτει: «Αρνήθηκα ρόλο, στον οποίο μου ζήτησαν να φάω κρέας»
1 month, 11 days ago
6

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη για την πορεία του στην υποκριτική αλλά και τις διατροφικές του συνήθειες έδωσε ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς.

 

Μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιώργος Κοψιδάς και αναφέρθηκε στην παράσταση, όπου πρωταγωνιστεί, ένα απρόοπτο που του έχει συμβεί πάνω στη σκηνή, αλλά και έναν ρόλο που απέρριψε.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και αναφέρθηκε αρχικά στον ρόλο του στο θέατρο.

«Υποδύομαι έναν ενοχλητικό γείτονα, που κάνει πολλή φασαρία όταν κάνει σεξ. Η παράσταση έχει ωραία μηνύματα για τις σχέσεις των ανθρώπων», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως δήλωσε στη συνέχεια, αυτή είναι μία κατάσταση από την οποία έχει περάσει στην πραγματικότητα.

 

«Έχω μείνει σε πολυκατοικία που ο τοίχος ήταν σαν χάρτινος. Άκουγα τα πάντα, λες και μέναμε όλοι μαζί σε κοινόβιο. Δεν έχω ακούσει γείτονες να κάνουν σεξ, έχω ακούσει όμως, τσακωμούς», δήλωσε.

Όσο για το απρόοπτο που του έχει συμβεί, την ώρα που βρισκόταν πάνω στη σκηνή, ο Γιώργος Κοψιδάς περιγράφει: «Μου έχει σκιστεί το παντελόνι πάνω στη σκηνή, έπεσε κάτω, ο κόσμος γελούσε και αναγκαστικά, σταματήσαμε την παράσταση για λίγο».

Ύστερα, πρόσθεσε πως στην καριέρα του του έχουν τύχει κάποιοι επίμονοι θαυμαστές, τους οποίους όμως κατάφερε να αντιμετωπίσει, χωρίς να απευθυνθεί στην αστυνομία.

 

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο που απέρριψε κι εξήγησε τον λόγο.

«Μου είχε ζητηθεί σε έναν ρόλο να φάω κρέας και αρνήθηκα φυσικά. Τους είπα να βάλουν κάτι πλαστικό ή ψεύτικο. Δεν υπάρχει περίπτωση να φάω κρέας, εξάλλου υπάρχουν τόσα υποκατάστατα πια που είναι ίδια με το κρέας», δήλωσε.

Δείτε το βίντεο

 

enimerotiko.gr