O Ίλον Μασκ απάντησε στον Τζονι Ντεπ για το οτι έκανε τρίο με την Άμπερ Χαρτ και την Κάρα Ντελαβίν
2 years, 9 days ago
6

Στα όσα ισχυρίστηκε ο Τζόνι Ντεπ για την Άμπερ Χαρτ και την Κάρα Ντελαβίν, απάντησε ο Ίλον Μασκ.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η ένταση στο δικαστήριο μεταξύ του Τζονι Ντεμπ και της Άμπερτ Χαρτ, όπου η πλευρά του αστέρα του Χόλιγουντ κατηγορεί για διάφορα πράγματα στην πρώην σύζυγό του.

Μεταξύ αυτών είναι και οτι η διάσημη ηθοποιός είχε συνευρεθεί ερωτικά ταυτόχρονα με τον Ίλον Μασκ και την Κάρα Ντελαβίν, κάτι στο οποίο απάντησε ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο.

Μιλώντας στο PageSix, ο δισεκατομμυριούχος της Tesla είπε: «Η Κάρα και εγώ είμαστε φίλοι, αλλά ποτέ δεν είχαμε σχέση. Μπορεί να το επιβεβαιώσει και αυτή», είπε αρχικά για το πασίγνωστο μοντέλο, ενώ στη συνέχεια ξεκαθάρισε την σχέση του με την Άμπερ Σμιθ, λέγοντας: «Θα ήθελα επίσης να επιβεβαιώσω οτι η Άμπερ και εγώ ξεκινήσαμε να βγαίνουμε μαζί, ένα μήνα μετά την αίτηση διαζυγίου. Δεν νομίζω να ήμουν κοντά της, κατά την διάρκεια του γάμου της».

Μάλιστα, ο Μασκ προέτρεψε τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές να «θάψουν τα τσεκούρια και να προχωρήσουν. Η ζωή είναι πολύ μικρή για τόσο μεγάλη αρνητικότητα. Κανείς δεν πρόκειται να πει, όταν τελειώσει όλο αυτό, πως ήθελε η δικαστική διαμάχη να έχει μεγάλη διάρκεια».