O Justin Bieber απαντά στις φήμες που τον θέλουν να έχει γράψει το τραγούδι του “Ghost” για τη Selena Gomez
3 years, 7 days ago
6

Το τραγούδι αναφέρεται στην αγάπη, τον αποχωρισμό, τη λησμονιά σε αντίθεση με το υπόλοιπο album, που μιλά για τον έρωτα του  με τη γυναίκα του, Hailey Bieber

Από τη στιγμή, που κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος του Justin Bieber με τίτλο “Justice”, οι φήμες, που τον θέλουν να έχει γράψει το τραγούδι “Ghost” για τη Selena Gomez, έχουν πάρει φωτιά. Το τραγούδι αναφέρεται στην αγάπη, τον αποχωρισμό, τη λησμονιά, γεγονός που ξενίζει κάπως το κοινό του, καθώς τα υπόλοιπα τραγούδια, που συμπεριλαμβάνονται στο album μιλούν για τον έρωτα, που ζει με τη γυναίκα του Hailey Bieber (“Deserve You“, “Holy” κ.α.).

Justin Bieber - Ghost (Visualizer)

                                                                                              If I can’t be close to you
                                                                                         I’ll settle for the ghost of you
                                                                                             I miss you more than life
                                                                                       And if you can’t be next to me
                                                                                             Your memory is ecstasy

Όταν ακούσει κανείς για πρώτη φορά το “Ghost”, μπορεί να μην σκεφτεί απευθείας ότι αναφέρεται στη Selena, όμως οι φαν του γνωστού τραγουδιστή έχουν άλλη άποψη και δε διστάζουν να την εκφέρουν.  Τα σχόλια συνεχώς και πληθαίνουν με μερικούς από αυτούς να υποστηρίζουν: “Κοίτα, δεν είμαι φαν της σχέσης Τζάστιν-Σελένα και δε θέλω να αναμιγνύω τη Σελένα σε ό,τι αφορά τον Τζάστιν, καθώς στο τέλος κάθε ημέρας είναι δύο ξεχωριστοί άνθρωποι, που ζουν ξεχωριστές ζωές, όμως αυτό το κομμάτι ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ Σελένα.” και μερικούς άλλους να συμφωνούν λέγοντας: “Θέλω να ξέρεις πως αν δεν μπορώ να σε πλησιάσω, θα συμβιβαστώ με το φάντασμα σου, μου λείπεις πιο πολύ κι απ’ τη ζωή και  αν δεν μπορείς να είσαι δίπλα μου, η ανάμνηση σου είναι έκσταση. Μου λες, δηλαδή, Τζάστιν ότι δεν έγραψες το Ghost για τη Σελένα; Σε παρακαλώ…”

Ο Justin Bieber με τη σειρά του έρχεται να διαψεύσει αυτές τις φήμες και να απαντήσει στους φανς του, προστατεύοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο και το γάμο του με τη Hailey. Ο εικοσιεπτάχρονος τραγουδιστής εξηγεί στο βρετανικό Vogue ότι το τραγούδι του με τίτλο “Ghost” αναφέρεται στην απώλεια ενός αγαπημένου ανθρώπου και προσθέτει: “Γνωρίζω ότι αυτή η χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη για όλους, καθώς πολλοί έχουμε χάσει αγαπημένους και σχέσεις, επίσης. Πιστεύω ότι το τραγούδι αυτό αντικατοπτρίζει όλη αυτή την κατάσταση, που επικρατεί με την καραντίνα. Μπορεί να μη συσχετιζόμαστε όλοι ή να μην επικοινωνούμε κατά τον ίδιο τρόπο, όμως αυτή η κατάσταση το μόνο που μάς επιτρέπει να έχουμε σαν κοινό σημείο είναι οι αναμνήσεις μας. Ελπίζω αυτό να σας ελαφρύνει και να αγαλλιάσει τις καρδιές σας σε κάποιο βαθμό”.

justin-bieber-hailey-baldwin-0