«O καλύτερος Έλληνας σκηνοθέτης»: Η σκηνή του Μαέστρο που αξίζει Όσκαρ η αποθέωση του Twitter στον Παπακαλιάτη
1 year, 4 months ago
6

Για άλλη μία Πέμπτη, η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro» κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, με τα σχόλια στο Twitter να παίρνουν «φωτιά».

 

Στο χθεσινό επεισόδιο, τις εντυπώσεις κέρδισε με το υποκριτικό ταλέντο, η Στεφανία Γουλιώτη, που υποδύεται την σύζυγό του Ορέστη, μιλώντας για άλλη μία φορά για εξαιρετικό καστ ηθοποιών, όπου όλοι οι χαρακτήρες έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν. Η Στεφανία Γουλιώτη ξεχώρισε τόσο με την ερμηνεία, όσο και με τα άπταιστα γαλλικά της.

Μάλιστα ο Αντίνοος Αλμπάνης ανέβασε ένα βίντεο, όπου εκθειάζει την ηθοποιό. «Παιδιά δεν ξέρω αν βλέπετε Maestro. Τι σκηνή έπαιξε η Γουλιώτη; Τι ηθοποιάρα ήταν αυτή;», έσπευσε να σχολιάσει ο ηθοποιός με ένα story του στο Instagram εντυπωσιασμένος κι εκείνος από την ερμηνεία της.

 

Δείτε ορισμένα tweets:

 

 

 

 

 

 

Maestro: Τι είδαμε στο έκτο επεισόδιο της σειράς

“Το έκτο επεισόδιο φέρνει την ιστορία του Ορέστη. Μέχρι τώρα δεν έχουμε δει από πού έρχεται, ποιος είναι, τι έχει περάσει, τις σκοτεινές πλευρές του. Ήρθε η ώρα να δούμε την ιστορία αυτού του ανθρώπου. Είναι ένα ακραία διαφορετικό επεισόδιο. Το χειριστήκαμε διαφορετικά σαν σκηνοθεσία, σαν φωτογραφία και σαν παίξιμο. Είναι σαν μια ανεξάρτητη ταινία μέσα στο επεισόδιο. Το πιάνουμε από το 1995, από όταν ήταν 20 χρονών ο Ορέστης. Βλέπουμε πώς αυτός ο ήρωας μεγάλωσε και πώς φτιάχτηκε. Είναι ένας άνθρωπος που τρέχει να ξεφύγει από το παρελθόν του. Η γυναίκα του είναι το παρελθόν του”, περιέγραφε στο 5ο podcast της σειράς για αυτό το επεισόδιο ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός.
Γυρνώντας πίσω στο 1995, οι χρήστες του Twitter και οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς, δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν αναδρομή στην σειρά «Nτόλτσε Βίτα» και στον ρόλο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

 

Καταπέλτης Ραμόνα Βλαντή: «Μιλάω καλύτερα ελληνικά από την Δήμητρα Αλεξανδράκη, εγώ είμαι μορφωμένη άλλωστε»

Παράλληλα αξίζει να αναφέρουμε πως οι χθεσινές σκηνές χαρακτηρίστηκαν από τον συμβολισμό, την αλληγορία και τον σουρεαλισμό, για να μπορέσει να αποδοθεί ο ψυχισμός του Ορέστη. Εκείνο όμως που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η splatter σκηνή στο τραπέζι. Ο Ορέστης φαντάζεται πως σκοτώνει όλους τους παρευρισκόμενους και ύστερα δειπνεί, έχοντας δίπλα του τα πτώματα με τα αίματά τους.

Δείτε ορισμένα tweets:

 

 

 

 

 

 

 Enimerotiko.gr