Ο Κρατερός Κατσούλης εξομολογείται: “Δεν είχα τον έλεγχο του σώματός μου”
1 year, 3 months ago
6

Ο Κρατερός Κατσούλης μιλάει για το σοκ που πέρασε με την περιπέτεια της υγείας του, αλλά και την στιγμή που αισθάνθηκε πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

Κρατερέ, στις 28 Ιανουαρίου αντιμετώπισες ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία σου, που σε κράτησε για αρκετό καιρό εκτός τηλεόρασης αλλά και εκτός θεάτρου. Τι ακριβώς συνέβη; 

Κρατερός: Ναι, εκείνη την ημέρα είχα διπλή παράσταση. Με πήγαν στο νοσοκομείο διότι από το μεσημέρι είχε αρχίσει να παραλύει η αριστερή μου πλευρά, από το μέσον της πλάτης και κάτω. Δεν πονούσα, γι’ αυτό έβγαλα και την πρώτη παράσταση. Στο διάλειμμα όμως της δεύτερης δεν είχα τον έλεγχο του σώματός μου. Για πρώτη φορά στη ζωή μου απείχα από θεατρική παράσταση. Αντικαταστάθηκα από την τρίτη μέρα της απουσίας μου από τον Μάριο Αθανασίου. Ήταν μια δύσκολη στιγμή για την επιχείρηση και για μένα. Πέρα από το θέατρο, σταμάτησα να πηγαίνω και στην εκπομπή. Έλειψα τρεις εβδομάδες από τα καθήκοντά μου στο Star. Ήταν πολύ μεγάλο σοκ για μένα και την υγεία μου, πολύ πιο σοβαρό απ’ ό,τι νόμιζα. Ελπίζω να είναι και το τελευταίο. Ευτυχώς έχω αποκατασταθεί πλήρως και, με τη βοήθεια της διατροφής σε συνδυασμό με τη γυμναστική, βρίσκομαι σε καλύτερη κατάσταση από αυτήν που ήμουν πριν δεκαπέντε χρόνια. Σε αυτό το σημείο οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του Star αλλά και στο θεατρικό επιχειρηματία Θοδωρή Μαροσούλη, για τη στήριξή τους εκείνη την κρίσιμη περίοδο.

Εσύ, Κατερίνα, πώς βίωσες το θέμα της υγείας του Κρατερού;

Κατερίνα: Ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Ο Κρατερός βρισκόταν σε δραματική κατάσταση – και δεν το λέω με δόσεις υπερβολής. Ταλαιπωρήθηκε πολύ. Ευτυχώς, όμως, όλα πήγαν καλά.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.