Ο Κρατερός Κατσούλης για την Καραβάτου: «Όσοι μας ξέρουν χρόνια, είχαν καταλάβει ότι κάτι έχει αλλάξει»
2 years, 3 months ago
6

Ο ηθοποιός μίλησε για τον χωρισμό του από τη γνωστή παρουσιάστρια και τις σχέσεις που διατηρούν τώρα

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Κρατερός Κατσούλης και αναφέρθηκε και στον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου.

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και δήλωσε πως όποιος ήξερε τον ίδιο και την πρώην σύζυγό του, είχε καταλάβει από καιρό ότι κάτι είχε αλλάξει μεταξύ τους.

Για την αποχώρησή του από τη «Φωλιά των Κου-Κου» είπε: «Θα έφευγα έτσι κι αλλιώς από τους Κου-Κου. Το είχα πει αυτό, ήθελα να φύγω. Είχα κουραστεί, γιατί δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο. Όταν πια ήρθε η επιβεβαίωση ότι ξεκινάει η ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη”, ήταν για εμένα πάρα πολύ σημαντικό να μπορώ να είμαι μέρος αυτής της ταινίας».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους και μιλούν για εντάσεις ανάμεσα στον ίδιο και την Κατερίνα Καραβάτου.

«Τον τελευταίο καιρό, από τότε που ανακοινώσαμε την απόφασή μας, έχουν προκύψει διάφορα δημοσιεύματα που λένε για φοβερούς τσακωμούς, για φοβερές εντάσεις. Ό,τι έχει να κάνει με τα προσωπικά μας, είναι προσωπικό μας. Το πώς θα τα λύσουμε και τι θα κάνουμε, είναι δικό μας θέμα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκε στους κοντινούς τους ανθρώπους και εξήγησε πως αν κανείς ξέρει και τους δύο καλά, θα είχε καταλάβει ότι κάτι έχει αλλάξει ανάμεσά τους.

«Οι άνθρωποι, που μας ξέρουν χρόνια, είχαν καταλάβει ότι κάτι έχει αλλάξει, ότι δεν ήμασταν όπως ήμασταν. Αλλά αυτό έχει να κάνει με την προσωπική μας ζωή και δεν υπήρχε λόγος να αφορά κανέναν άλλον. Η σχέση μας είναι μια χαρά. Είναι όπως είχαμε πει και στα παιδιά μας, ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και αυτό συνέβη», είπε κλείνοντας ο Κρατερός Κατσούλης.