Ο Λευτέρης Πανταζής πιο fit από ποτέ -Εχει χάσει 12 κιλά παίζοντας τένις [εικόνες]
Just now
6

Φανερά αδυνατισμένος και πολύ ανανεωμένος είναι τον τελευταίο καιρό, ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει αλλάξει τον τρόπο ζωής του και έχει καταφέρει να χάσει τουλάχιστον 12 κιλά και συνεχίζει ακάθεκτος! Σχεδόν αγνώριστος εξαιτίας των πολλών κιλών που έχει χάσει επίσης, είναι και ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης.

Ο Λευτέρης Πανταζής φαίνεται πώς ήθελε να είναι fit για τη νέα σεζόν, μιας και στις 14 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία του στο Κατράκειο Θέατρο. Εκεί θα τον τιμήσουν επί σκηνής, μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού και φίλοι του. Επίσης, μετά από λίγες μέρες στις 20 Σεπτεμβρίου, ο λαϊκός τραγουδιστής έχει πρεμιέρα στο νυχτερινό μαγαζί North Live Stage, μαζί με τους Πάνο Καλίδη, Θάνο Πετρέλη και Tus.

Ο Λευτέρης Πανταζής στο Κατράκειο ΘέατροΟ Λευτέρης Πανταζής στο Κατράκειο Θέατρο / Φωτογραφία: NDP

Η θεαματική αλλαγή στην εμφάνιση του Λευτέρη Πανταζή, είναι αποτέλεσμα ενός συγκεκριμένου προγράμματος και διατροφής. Πριν από λίγο καιρό, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, εθεάθη στα «Star Sport Club» στη Βούλα, να προπονείται σκληρά στο τένις, μαζί με τον γνωστό αθλητή και προπονητή Παντελή Μοσχούτη.

Ο Λευτέρης Πανταζής, που μαζί με τον συνέταιρό του Σωτήρη Γεωργουδάκη έχουν δημιουργήσει τα τελευταία 7 χρόνια τα «Star Sport Club» στη Βούλα, επισκέπτεται καθημερινά τον πολυχώρο αθλητισμού και ψυχαγωγίας, για μικρούς και μεγάλους.

Όσο για το
πρόγραμμα διατροφής που του έχει δώσει
εδώ και τρεις μήνες ο διατροφολόγος
του, περιλαμβάνει πολλά φρούτα, γιαούρτι,
πρωτεΐνη και πολλά μικρά γεύματα την
ημέρα. Επίσης, εκτός από το τένις, ο
Λευτέρης Πανταζής κάνει καθημερινά 5
χιλιόμετρα περπάτημα, αλλά και σάουνα
και μασάζ.