Ο Μάρκος Σεφερλής εξομολογείται: «Ξεκίνησα από το μηδέν, οι γονείς μου ήταν φτωχοί»
2 years, 3 months ago
6

Ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε καλεσμένος σήμερα στην Ελένη Μενεγάκη, όπου και μίλησε για τις κριτικές που έχει δεχθεί, αλλά και για την επαγγελματική καριέρα του.

 

Ο Μάρκος Σεφερλής δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το κοινό μου πια είναι γονείς που έχουν ξεκινήσει να με βλέπουν παιδιά. Ήταν παιδιά και τώρα έρχονται με τα παιδιά τους και μου δείχνουν φωτογραφίες που είμαστε 25 χρόνια πριν».

Μάρκος Σεφερλής: Τι απαντά για τις κριτικές που έχει δεχτεί

Ερωτηθείς ο κωμικός αν μετά από τόσα χρόνια που κάνει θέατρο και σάτιρα, τον επηρεάζει μια κριτική, υποστήριξε: «Όχι. Με επηρεάζει μόνο αν είναι καλοπροαίρετη και είναι για το καλό μου, για τη βελτίωση τη δική μου. Δυστυχώς δεν υπάρχουν τέτοιες. Οι κριτικές αυτές σίγουρα με ανεβάζουν, μου κάνουν καλό, όπως και οι κριτικές ενός θεατή που έχει δει την παράσταση. Άλλου τύπου κριτικές, ανώνυμες, που δεν έχουν δει αυτό που κάνω για να ασχοληθώ μετά μαζί τους, όχι δεν με αφορούν. Όπως έχεις καταλάβει, όλα αυτά τα χρόνια όλοι ασχολούνται με εμένα κι εγώ με κανέναν. Αυτή είναι η διαφορά».

 

«Είμαι περήφανος για αυτά που έχω κατακτήσει, γιατί ξεκίνησα από το μηδέν με γονείς φτωχούς που πούλαγαν νερό στη Κόρινθο, χωρίς καμία μόρφωση» κατέληξε.

 

enimerotiko.gr