Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε ονόματα ηθοποιών που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο
2 years, 4 months ago
6

Η ενόχληση της Κατερίνας Καινούργιου για όσα προβλήθηκαν στον αέρα της εκπομπής της

Σε αποκαλύψεις για ηθοποιούς που δεν έχουν έχουν εμβολιαστεί και όπως λέει αρνούνται να το κάνουν προχώρησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ο μουσικός και παραγωγός έδωσε με ονοματεπώνυμο στην κάμερα της εκπομπής ηθοποιούς που δεν έκαναν το εμβόλιο με αποτέλεσμα να χάσουν τις δουλειές τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε: «Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης αποχώρησε από τον θίασο και από την παράσταση που θα κάναμε γιατί ήταν ανεμβολίαστος. Δεν είχε εμβολιαστεί. Κανένας παραγωγός δεν μπορεί να υποχρεώσει τους ηθοποιούς να εμβολιαστούν με το ζόρι. Απλά ήταν η γραμμή της παραγωγής αυτή που είχαμε χαράξει με την Βάσια την Παναγοπούλου γιατί ήταν εμβολιασμένοι όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί. Τον είχαμε ενημερώσει και μας είχε πει ότι έχει τη διάθεση να το κάνει. Δεν έκλεινε ποτέ αυτή η ημερομηνία και δυστυχώς έπρεπε να λυθεί αυτό το θέμα».

«Δυστυχώς πέρασα πολύ δύσκολα και το καλοκαίρι με το θέμα αυτό. Ο Ορφέας Παπαδόπουλος, που είναι πολύ γνωστός και αγαπητός και αναγκάστηκα να προχωρήσω σε παραστάσεις χωρίς αυτόν. για μια περίοδο παρόλο που τον ήθελα πάρα πολύ. Τον παρακαλέσαμε να εμβολιαστεί και από ότι ξέρω δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο. Στη συνέχεια όμως κόλλησε και έθεσε σε κίνδυνο όλο τον θίασο για να μείνει άνεργος το καλοκαίρι. Είναι ανεύθυνο», είπε χαρακτηριστικά για να πει για την Κατερίνα Διδασκάλου: «Κόλλησε και η Κατερίνα Διδασκάλου και έχασε δέκα, δεκαπέντε παραστάσεις το καλοκαίρι αφήνοντας άνεργους τους τεχνικούς της και την ίδια επειδή δεν είχε εμβολιαστεί».

Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε την έντονη δυσαρέσκεια της για όσα προβλήθηκαν στον αέρα της εκπομπής της. «Συγγνώμη, πριν από λίγο λέγαμε για κάποια προσωπικά δεδομένα. Δεν είχα δει το περιεχόμενο της συνέντευξης. Δεν το είπα εγώ βέβαια και ξαφνικά βγαίνει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και λέει για όλους αυτούς τους ανθρώπους ότι είναι ανεμβολίαστοι και αρνητές».

«Για να μην αναιρέσω αυτά που προσωπικά εγώ είπα πριν από λίγο διαφωνώ και με την προβολή του αποσπάσματος», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Alpha.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: "Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης αποχώρησε από την παράσταση γιατί ήταν ανεμβολίαστος"