Ο Νίκος Μουτσινάς βρήκε το… μάστορά του στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Βασάλου
1 year, 4 months ago
6

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος έδωσε το δικό του ρεσιτάλ με τις ατάκες που εκστόμιζε κάθε φορά και άφηνε άφωνο τον παρουσιαστή. Αρχικά, ο πρώην παίκτης του Survivor πήγε στην εκπομπή «Για την παρέα» με δώρο για τον Μουτσινά μία τεράστια κολοκύθα λόγω… Χαλόουιν, όπως πρόφερε το Χάλογουιν.

Κατόπιν, οι δύο άνδρες κάθισαν ο ένας απέναντι στον άλλον και οι ατάκες έδωσαν και πήραν με τον Βασάλο να «κλέβει» τις εντυπώσεις. Και τον Μουτσινά να μη μπορεί να αρθρώσει λέξη, όπως και η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία βρισκόταν στα backstage. Η αμήχανη στιγμή ήταν εκεί που ο καλεσμένος εξήγησε ότι δε μπορεί να πει ποια είναι καλύτερη: η Ντορέττα Παπαδημητρίου (συνεργάστηκαν πέρυσι στον ΣΚΑΪ και στο πλευρό της έκανε τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα μετά το Survivor) ή τη Σίσσυ Χρηστίδου με την οποία συνεργάζονται φέτος στο OPEN Beyond, είπε: «Στο τέλος της χρονιάς, να τελειώσει με το καλό η χρόνια. Κανείς δεν ξέρει, τηλεόραση είναι. Εσύ το ξέρεις καλύτερα, έχεις κοπεί μία δύο φορές».

«Εγώ έχω κοπεί καν και καν. Μην τις μετρήσουμε… Σε αυτό το κομμάτι θα κερδίσω εγώ» απάντησε ο Μουτσινάς, που μάλλον δεν περίμενε να ακούσει τέτοιο σχόλιο.