Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φωτογραφίζεται στο GQ 20 χρόνια μετά την πρώτη του φορά
6 months, 14 days ago
6

Ο ίδιος μπορεί να κοιτάζει αυτά τα 20 χρόνια από το 1999 και να βλέπει ένα μακρύ ταξίδι, μια μεγάλη διαδρομή, αλλά ο υπόλοιπος κόσμος πάντοτε θα βλέπει έναν τύπο που δεν γερνάει δράμι. Θα βλέπει έναν άντρα που είναι κάθε χρόνο πιο σέξι απ΄ό,τι ήταν πριν.

Το 1999 ο Μπέκαμ είχε μόλις παντρευτεί τη Βικτόρια Μπέκαμ και ήταν το Ζευγάρι της Χρονιάς για τη Βρετανία. Κι αυτό ίσχυσε μέχρι να φύγει από το Μάντσεστερ ο Ντέιβιντ και να πάει στη Μαδρίτη για τη Ρεάλ.

Το 1999 έκανε το τρεμπλ με την υπερομάδα της Γιουνάιτεντ. Το 1999 φωτογραφιζόταν για πρώτη φορά στο βρετανικό GQ, κάτι που αποτελεί τίτλο τιμής, είναι το πιστοποιητικό της παρουσίας στα ανώτερα κλιμάκια της δόξας.

Από τότε έχουν αλλάξει άπειρα πράγματα στη ζωή του. Τα τρία του αγόρια έχουν πάρει τους δρόμους τους και μόνο η μικρή Χάρπερ του έχει μείνει ακόμα. Σε αυτή την περιγραφή ο οποιοσδήποτε θα περίμενε να συναντήσει την εικόνα ενός μπαμπά εμφανώς γερασμένου, εμφανώς μεγαλωμένου.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ όμως έχει το ίδιο όμορφο σώμα, έχει την περισσότερη γοητεία που είχε ποτέ, είναι ερωτευμένος με τη γυναίκα του και παραμένει στο ίδιο κλιμάκιο της δόξας. Γι΄αυτό το GQ του κάνει την τιμή να τον φωτογραφίσει ξανά μετά από 20 χρόνια.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη φωτογράφιση έγινε στο πλαίσιο των επερχόμενων GQ Awards, όπου λογικά ο Μπέκαμ θα είναι στα βραβευμένα πρόσωπα.

View this post on Instagram

Can’t believe it is 20 years to the day since my first @britishgq cover. What a journey! It’s always been a pleasure working with @DylanJonesGQ and the team. Proud of this one. Let’s celebrate later 🎉 #GQAwards Photography @matthewbrookesphoto Stylist @cathykasterine Grooming @house99

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Sep 2, 2019 at 11:01pm PDT