Ο πάμπλουτος άντρας της την χώρισε και το έσκασε με τη γυμνάστρια και η σύζυγος το έμαθε από το ίντερνετ
2 years, 6 months ago
6

Σοκ έπαθε η σύζυγος του δισεκατομμυριούχου Τζον Πόλσον όταν ανακάλυψε από δημοσιεύματα εφημερίδων ότι ο άνδρας της είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου και την αφήνει στα… κρύα του λουτρού για μια γυναίκα με τα μισά της χρόνια!

 

Ο θρυλικός βασιλιάς των hedge fund, αξίας τουλάχιστον 4,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δεν την ενημέρωσε ποτέ για το ότι κατέθεσε χαρτιά διαζυγίου στο δικαστήριο του County Suffolk στα τέλη του περασμένου μήνα!

«Δεν είχε ιδέα ότι σχεδίαζε να υποβάλει αίτηση διαζυγίου. Διαπίστωσε ότι είχε καταθέσει όταν η Page Six δημοσίευσε την ιστορία τους», ανέφεραν πηγές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο σύζυγός της έχει εξαφανιστεί παρέα με την 33χρονη γυμνάστρια και  influencer, Αλίνα Ντι Αλμέιδα.

«Η οικογένεια ήταν όλη μαζί και ευτυχισμένη στην Αυστρία και δεν υπήρχε κανένα σημάδι για κάτι ασυνήθιστο. Ωστόσο τέσσερις εβδομάδες αργότερα ο John υπέβαλε αίτηση διαζυγίου».

«Γνώρισε μία νέα κοπέλα και έτρεξε να υποβάλει αίτηση διαζυγίου, είναι τόσο ταπεινωτικό» Παρόλο που το ζευγάρι είχε κάποια προβλήματα, ο χωρισμός ήταν σοκ γιατί η Τζένη πίστευε ότι «εργάζονταν για το γάμο τους», είπε η πηγή.

Το ζευγάρι πέρασε το καλοκαίρι μαζί στο Χάμπτονς με τις δύο κόρες τους, τη Ζιζέλ και τη Ντανιέλ. «Το έκανε τόσο ταπεινωτικό το γεγονός ότι γνώρισε μία νέα κοπέλα και έτρεξε να υποβάλει αίτηση διαζυγίου. Είναι άσεμνο και ασέβεια που η Τζένι Πόλσον δεν μπορούσε να φανταστεί».

 

 

«Δεν είχε ιδέα ότι είχε πάει κρυφά με μια γυναίκα που θα μπορούσε να είναι η κόρη του»

Στη συνέχεια έφυγαν στην Αυστρία για το Φεστιβάλ Μουσικής του Σάλτσμπουργκ, όπου έμειναν από τις 20 έως τις 22 Αυγούστου. Ακριβώς ένα μήνα αργότερα, ο 65χρονος Paulson υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

«Η προφανής αφήγηση ότι η Τζένη γνώριζε ότι ήταν σε έναν δυσλειτουργικό γάμο και γνώριζε την ανάγκη του Τζον να βρει την ευτυχία σε μια νεαρή γυναίκα στα μισά του χρόνια είναι απλώς μια μυθοπλασία», πρόσθεσε η πηγή.

Σε ερώτηση για το πόσο καιρό πιστεύεται ότι ο δισεκατομμυριούχος βγαίνει με την γυμνάστρια η πηγή απάντησε: «Λοιπόν, δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει σε μια μέρα, οπότε βγαίνει ένα ισχυρό συμπέρασμα ότι αυτό συμβαίνει εδώ και λίγο καιρό.

 

«Η Τζένη αισθάνθηκε ότι αυτή η συμπεριφορά είναι τόσο ασέβεια όσο και φρικτή για την σύζυγο των τελευταίων 21 ετών, την οποία γνωρίζεις 27, 28 χρόνια και με την οποία έχετε δύο παιδιά», είπε η πηγή.

 

«Η Τζένη ήταν πάντα πιστή. Είναι από μια ρουμανική οικογένεια που της δίδαξε τις ηθικές αξίες, που σημαίνει πιστότητα και όχι απιστία. Σημαίνει αλήθεια, όχι απόκρυψη. Δεν είχε ιδέα ότι είχε πάει κρυφά με μια γυναίκα που θα μπορούσε να είναι η κόρη του».

Ο Πόλσον ζει τώρα με την νεαρή Influencer σε διαμέρισμα στο Midtown που διαθέτει μαζί με τη γυναίκα του.

Εν τω μεταξύ, γνώστες της υπόθεσης διαζυγίου ανέφεραν στο Page Six ότι ο επιχειρηματίας απέσυρε την αίτηση διαζυγίου, ώστε και τα δύο μέρη να μπορέσουν να διαπραγματευτούν εξωδικαστικά.

 

enimerotiko.gr