Ο Πάνος Κατσαρίδης των Θεατρικών Σκηνών απαντά στο Σεφερλή: «Αν ντρεπόμασταν δεν θα λέγαμε ναι»
9 months, 7 days ago
6

Ο Μάρκος Σεφερλής μέσα από το «Μετά τα Μεσάνυχτα» ξέσπασε δημόσια για όσα έχουν συμβεί όλο αυτό το διάστημα με τις Θεατρικές Σκηνές. Σήμερα, μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά ο παραγωγός των Θεατρικών Σκηνών, Γιάννης Κατσαρίδης, βγήκε σε τηλεφωνική επικοινωνία και τοποθετήθηκε για όλα.

«Δέκα μέρες πριν ανακοινωθεί στην τηλεόραση η ακύρωση της παράστασης, ο Μάρκος Σεφερλής γνώριζε τις ηλεκτρονικές αλληλογραφίες των δικηγόρων μας, οι οποίες οδηγούσαν σε αδιέξοδο. Υπήρχε καταληκτική ημερομηνία που εμείς στείλαμε, ότι αν δεν έρθετε να υπογράψουμε μέχρι την Τετάρτη 7/11 δεν έχουμε πια χρόνο να δούμε τι θα κάνουμε, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε την παραγωγή και θα αναγκαστούμε να ακυρώσουμε. Μας απάντησε ότι εσείς να έρθετε να υπογράψετε τη δικιά μας σύμβαση, υπήρχε ένα αδιέξοδο. Εννοείται ότι το ήξερε ο κος Σεφερλής. Βλέποντας ότι δεν οδηγεί πουθενά όλη αυτή η ιστορία, οφείλαμε να ενημερώσουμε και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές», ανέφερε για το πότε έμαθε ο πρωταγωνιστής για την ακύρωση της παράστασης.

Οι Θεατρικές Σκηνές απαντούν στο Μάρκο Σεφερλή! Οι διαψεύσεις μετά το ξέσπασμά του

Σχετικά με τους ηθοποιούς του θιάσου, ο κ. Κατσαρίδης, δήλωσε: «Ο θίασος ήταν περίπου 20-22 ηθοποιοί, από αυτούς οι 10 είναι βασικοί ρόλοι του έργου. Γι’ αυτούς τους 10 αποφάσισε ο σκηνοθέτης, ο κ. Ζούλιας για το ποιοι θα είναι, με τη σύμφωνη γνώμη του κ. Σεφερλή. Σε αυτούς τους 10, οι 3 -Γιάννης Καπετάνιος, Αρετή Ζαχαριάδου, Μάκης Πατέλης- είναι άμεσοι συνεργάτες του κ. Σεφερλή που τοπ καλοκαίρι έπαιζαν μαζί του στο Δελφινάριο. Από εκεί και πέρα θα υπήρχαν περίπου 0 παιδιά νέα, τα οποία θα τραγουδούσαν, θα χόρευαν και θα έκαναν τους βοηθητικούς ρόλους».

«Ακούστηκαν πάρα πολλά πράγματα χθες και πραγματικά, αν ντρεπόμασταν, αν κάποιοι ντρέπονταν, δεν χρειαζόταν να κάνουμε όλο αυτό το πράγμα και να κάνουμε οντισιόν τον Οκτώβριο, να πληρώνουμε διαφημιστικές εταιρείες, να δεσμεύουμε θέατρα και ηθοποιούς για να μην κάνουμε τελικά την παράσταση.

Η αρχική ιδέα συνεργασίας ήταν του Μάρκου κι εμείς είπαμε πρώτοι το «ναι». Το πιστέψαμε πάρα πολύ από την αρχή αυτό το πρότζεκτ, υπό κάποιες προϋποθέσεις. Παλεύουμε ακόμα για να βρούμε νέο πρωταγωνιστή, έχουμε κάνει επαφές με 6 ηθοποιούς, αλλά είναι πολύ δύσκολο, όλοι έχουν άλλες υποχρεώσεις», φρόντισε να σημειώσει σχετικά με την επιλογή του Μάρκου Σεφερλή.