O πιο χλιδάτος μήνας του μέλιτος: Στις Μαλδίβες Μεταξά & Καπότσης, το 5άστερο ξενοδοχείο, η θέα και το γκουρμέ φαΐ
1 year, 9 months ago
6

Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, υπό το φως του ηλιοβασιλέματος, στην Κρήτη και εδώ και λίγα 24ωρα βρίσκεται στις Μαλδίβες για τον μήνα του μέλιτος.

 

Μέχρι στιγμής η Κόνι μοιράστηκε μόλις δύο φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από το σημείο όπου διαμένουν στον μήνα του μέλιτος.

Ο μήνας του μέλιτος την Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση

Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης μήνας του μέλιτος

Παράλληλα, στον λογαριασμό του θερέτρου στο instagram, υπάρχουν πολλές φωτογραφίες, οι οποίες φανερώνουν τη χλιδή και την πολυτέλεια.

Το Velassaru Maldives προσφέρει πολυτελείς παραθαλάσσιες μονάδες επάνω από το νερό, με απρόσκοπτη θέα στον ωκεανό. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία από θαλάσσια αθλήματα, περιπετειώδεις δραστηριότητες, κρουαζιέρες στο ηλιοβασίλεμα και μαθήματα γιόγκα.

Προσφέρει χαλαρωτικές περιποιήσεις σπα σε κιόσκια επάνω από το νερό ή σε σκάφος των Μαλβίδων, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν το πλήρωμα να επιδεικνύει παραδοσιακές μεθόδους ψαρέματος.

Οι εγκαταστάσεις του θερέτρου περιλαμβάνουν γυμναστήριο, γήπεδο τένις και πισίνα υπερχείλισης με θέα στην παραλία και στον ωκεανό. Το προσωπικό μπορεί να σας εξυπηρετήσει στην κινεζική γλώσσα.

 

Τα μπανγκαλόου και οι βίλες του Velassaru έχουν ξύλινες οροφές και δάπεδα για τροπική ατμόσφαιρα, καθώς επίσης κλιματισμό και ανεμιστήρες οροφής. Σε κάθε δωμάτιο θα βρείτε τηλεόραση επίπεδης οθόνης, διεθνή τηλεοπτικά κανάλια και DVD player. Σε κάποια δωμάτια υπάρχουν καφετιέρα Nespresso και ψύκτης κρασιών. Το ιδιωτικό μπάνιο είναι εξοπλισμένο με προϊόντα περιποίησης L’Occitane, τσάντες παραλίας και παντόφλες.

Στα 5 εστιατόρια σερβίρεται μεγάλη ποικιλία από διεθνείς σπεσιαλιτέ, που απαρτίζονται από σύγχρονα πιάτα με φρέσκα θαλασσινά, ιαπωνικά και διεθνή πιάτα, καθώς και ινδικές επιλογές σε γκριλιέρα. Τα 2 beach bar προτείνουν κοκτέιλ και κρασιά. Υπάρχει δυνατότητα να γευματίσετε στη βίλα σας ή σε κάποιο ιδιωτικό νησί.

Το πολυτελές ξενοδοχείο που επέλεξαν Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης

Κόνι Μεταξάς και Μάριος Καπότσης μήνας του μέλιτος

Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης σε μήνα του Μέλιτος

 

Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης σε μήνα του μέλιτος

Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης στις Μαλδίβες

 

enimerotiko.gr