Ο πρώην παίκτης του Survivor «καίει» το… Survivor All Star: «Είναι ένα τηλεοπτικό ανθρωποφάγο πρότζεκτ με στρατηγικές»
1 year, 2 months ago
6

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Κώστας Κοκκινάκης, έκανε μια ανάρτηση γεμάτη αιχμές για το Survivor κάνοντας λόγο για ένα «τηλεοπτικό ανθρωποφάγο πρότζεκτ».

Τι και εάν το Survivor επιχειρεί να παρουσιαστεί ως ένα τηλεπαιχνίδι που βασίζεται σε αθλήματα, ο πρώην παίκτης έχει εντελώς διαφορετική άποψη.

Ο πρώην πολίστας έκανε λόγο για ένα «τηλεοπτικό ανθρωποφάγο πρότζεκτ» κι αποκάλυψε τι είπε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη πριν ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο.

Όσα έγραψε ο Κώστας Κοκκινάκης για το Survivor

«Πολλοί με ρωτάτε γιατί δεν ανεβάζω για το Survivor. Πριν φύγει η Ευρυδίκη της είπα ένα πράγμα. Αν δει πως δεν είναι καλά να φύγει. Είχε τον ίδιο φόβο που είχα κι εγώ. Θα έμπαινε σε ένα τηλεοπτικό ανθρωποφάγο πρότζεκτ και όχι σε ένα παιχνίδι όπως το είχαμε ζήσει. Στρατηγικές, συνεννοήσεις, συμφωνίες που έγιναν καιρό πριν.

Πράγματα και πρακτικές πολύ έξω από τη φιλοσοφία της Ευρυδίκης. Μας έκαναν θεατές μιας αρένας γεμάτης μονομάχους. Ευτυχώς οι τηλεθεατές σύμφωνα με τα ποσοστά τηλεθέασης δεν θέλουν κάτι τέτοιο.

Εγώ ως τηλεθεατής θέλω να βλέπω ανθρώπους με ήθος, αξίες και χιούμορ, που θα με κάνουν να γελάω και όχι να βρίζω κάθε φορά που το βλέπω. Ευτυχώς υπάρχουν παιδιά μέσα που είναι σωστοί αλλά πόσο να αντέξουν. Αν ήταν στο χέρι μου θα έπαιρνα την Ευρυδίκη από εκεί, σήμερα εύχομαι να γίνει αυτό που πραγματικά θέλει η ίδια αλλά εγώ που την ξέρω και την έχω ζήσει αισθάνομαι πως ξέρω τι θέλει. Θα δείξει», έγραψε ο Κώστας Κοκκινάκης.

 pronews.gr