Ο Ράιν Ρέινολντς τρολάρει την Μπλέικ Λάιβλι ανεβάζοντας φωτογραφίες στις οποίες έχει βγει χάλια
6 months, 24 days ago
6

Oι έρευνες υποστηρίζουν ότι το μυστικό μίας πολύ πετυχημένης σχέσης είναι το να είσαι πάνω απ’ όλα φίλος με τον άλλον, να έχετε το ίδιο χιούμορ και να μοιράζεστε αστεία χωρίς παρεξηγήσεις και τσακωμούς. Ακριβώς τέτοιο ζευγάρι είναι η Μπλέικ Λάιβλι και ο Ράιν Ρέινολντς, γνωστοί για τις δημόσιες πλάκες που στήνουν ο ένας στον άλλον, για τα πειράγματα τους και τους κοινούς κώδικες που έχουν στα αστεία που κάνουν.

Όλα αυτά είναι διασκεδαστικά και για εμάς αφού οι δυο τους κάνουν πολύ συχνά πλάκες στο διαδίκτυο, μοιράζοντας απλόχερα γέλιο στους θαυμαστές τους και τους φίλους τους.

Πριν από μερικές ημέρες ο Ρέιντολντς αποφάσισε, λοιπόν, να τρολάρει χωρίς αύριο τη συζυγό του, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η Μπλέικ Λάιβλι είχε γενέθλια, συμπληρώνοντας τα 32 της χρόνια.

Ο γνωστός ηθοποιός της ευχήθηκε διαδικτυακά ανεβάζοντας στο προφίλ του στο Ιnstagram μία σειρά από ξεκαρδιστικές φωτογραφίες της Μπλέικ, στις οποίες η εντυπωσιακή γυναίκα του έχει βγει απλώς απαίσια.

«Χρόνια πολλά Μπλείκ Λάιβλι,» έγραψε στη λεζάντα κάτω από τις εικόνες στις οποίες η ηθοποιός είτε φαίνεται κουνημένη, είτε παραμορφωμένη, είτε κοιτάζει αλλού.

Αναρωτιόμαστε τι να του ετοιμάζει εκείνη για αντίποινα.

Δείτε τις εικόνες στη gallery, πατώντας

View this post on Instagram

Happy Birthday, @blakelively.

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on