Ο Σάκης Κατσούλης απαντά για τον παππού του: Είναι μεγάλος άνθρωπος, έχει περάσει πολλά
2 years, 8 months ago
6

Το «καρφί» του επιχειρηματία για τον δημοσιογράφο που του πήρε τη συνέντευξη – Τι είπε ο νικητής του Survivor για τη μητέρα της Μαριαλένας

Τη δική του απάντηση στα όσα είπε ο παππούς του όσο εκείνος έδινε τη μάχη του για να βγει νικητής στο Survivor έδωσε ο Σάκης Κατσούλης. Ο 30χρονος επιχειρηματίας μίλησε στο περιοδικό «Τηλεθεατής» και ρωτήθηκε τόσο για τον παππού του όσο και για την μητέρα της Μαριαλένας.

Με τη μητέρα της Μαριαλένας καταφέρατε να μιλήσετε;
Όχι, δεν έχω καταφέρει ακόμη να μιλήσω καλά καλά με τους γονείς μου.

Σας στεναχώρησαν τα σχόλια που έκανε τόσο εκείνη όσο και ο παππούς σας;
«Για τον παππού μου το έμαθα επίσης σε μια συνέντευξη. Είναι μεγάλος άνθρωπος, έχει περάσει πολλά, τα οποία δεν χρειάζεται να πω αυτή τη στιγμή. Θεωρώ, όμως, ότι κι ένας δημοσιογράφος, όταν τον προσεγγίζει και καταλαβαίνει ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση, δεν είναι σωστό να τον βάζει σε αυτή τη διαδικασία. Παρ’ όλα αυτά, κάποια στιγμή θα προσπαθήσω να μιλήσω με τον παππού μου, αν και δεν είναι τόσο εύκολο, γιατί θα τον πάρω τηλέφωνο και θα νομίζει ότι το κάνω γιατί είδα αυτά τα σχόλια. Όσον αφορά τη μαμά της Μαριαλένας, την καταλαβαίνω επίσης απόλυτα, είναι μητέρα. Όπως μου είπαν οι γονείς μου, τόσο για μένα όσο και για τη Μαριαλένα γράφονταν πάρα πολλά, τα οποία δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς, ειδικά σε μια ηλικία μεγαλύτερη όπως των γονιών μας. Ήταν πρωτόγνωρο όλο αυτό που γινόταν. Δεν κρατάω καμία κακία, ήταν κι εκείνη μπερδεμένη και για την κόρη της και για μένα, οπότε νομίζω ότι όλα θα καταλαγιάσουν. Θα μιλήσουμε κάποια στιγμή και σίγουρα θα είναι όλα πολύ καλύτερα».