Ο Σάκης Κατσούλης δηλώνει έτοιμος να κάνει οικογένεια – Το σχόλιο για τη μαμά της Μαριαλένας και τον Λιβάνη
2 years, 9 months ago
6

Ο Σάκης Κατσούλης έχει συγκεντρώσει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς το κοινό περιμένει απαντήσεις από τον μεγάλο νικητή του Survivor.

Όλο το διάστημα που βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, οι τηλεθεατές τον παρακολούθησαν να έρχεται κοντά με την πρώην σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τις φήμες για επανασύνδεση να “φουντώνουν”.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Πρωινό”, ο Σάκης Κατσούλης ξεκαθάρισε για ακόμη μία φορά πως δεν έχει σχέση με τη Μαριαλένα, καθώς και ότι δεν υπήρξε μεταξύ τους κάποια συμφωνία για να μοιραστούν το χρηματικό έπαθλο. Ανέφερε ωστόσο την πρόθεσή του να τη βοηθήσει να φτιάξει το δικό της personal studio γυμναστικής.

Ο νικητής του Survivor σχολίασε επίσης και τις αναφορές της μητέρας της Μαριαλένας η οποία μεταξύ άλλων είχε δηλώσει ανοιχτά πως δεν θα τον στηρίξει στον τελικό. “Μπορώ να καταλάβω τη μαμά της Μαριαλένας, επειδή είναι πολύ δύσκολο να μην έχεις επικοινωνία με την κόρη σου και να μην ξέρεις τι πραγματικά νιώθει, τι περνάει… Ό,τι έχει πει είναι απόλυτα κατανοητό από μεριάς μου”, υποστήριξε. Επίσης, διέψευσε ότι τηλεφώνησε στον Γιώργο Λιβάνη πριν μπει στο παιχνίδι και αποκάλυψε πως με τον τραγουδιστή έχουν γενέθλια την ίδια μέρα. Τέλος δήλωσε πως νιώθει έτοιμος να κάνει οικογένεια λέγοντας ότι είναι 30 ετών και το θέλει πολύ.

enikos.gr