Ο Σιλβέστερ Σταλόνε εξήγησε γιατί σταμάτησε το διαζύγιο με την Τζένιφερ Φλάβιν
1 year, 5 months ago
6

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε μίλησε για τον γάμο του με την Τζένιφερ Φλάβιν και αποκάλυψε πως ο σύντομος χωρισμός τους ήταν μια «ταραχώδης περίοδος» στη ζωή του.

Ο 76χρονος ηθοποιός σε συνέντευξή του στους «Sunday Times» είπε πως ο χωρισμός τους ήταν μια «αφύπνιση» και κατάλαβε πώς έπρεπε να ακυρώσουν το διαζύγιο ένα μήνα μετά την ανακοίνωσή του.

«Ας πούμε απλώς ότι ήταν μια πολύ ταραχώδης περίοδος», δήλωσε ο Σταλόνε. «Ξαναζωντάνεψε αυτό που ήταν πιο πολύτιμο από οτιδήποτε άλλο, δηλαδή την αγάπη μου για την οικογένειά μου. Αυτή έχει προτεραιότητα έναντι της δουλειάς μου, και αυτό ήταν ένα δύσκολο μάθημα».

Όταν η 54χρονη Φλάβιν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Σταλόνε τον περασμένο Αύγουστο εκείνος ανέφερε σε δήλωσή του ότι «αντιμετώπιζαν φιλικά και ιδιωτικά αυτά τα προσωπικά ζητήματα». Ένα μήνα μετά οι δυο τους τα ξαναβρήκαν και πάγωσαν τις διαδικασίες του διαζυγίου.

 

Από τότε άρχισαν τις κοινές εμφανίσεις και σε μια έξοδό τους συναντήθηκαν με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τον πατέρα του, όπου και οι δύο φορούσαν τις βέρες τους.

 

Ο πρωταγωνιστής του «Rocky» έχει πέντε παιδιά. Οι γιοι Σέιτζ και Σεργκέο είναι από τον πρώτο του γάμο με την ηθοποιό Σάσα Τζακ και οι τρεις κόρες Σοφία, 26 ετών, Σιστίν, 24 ετών, και Σκάρλετ, 20 ετών είναι από τον γάμο του με τη Φλάβιν.

«Δεν έδινα αρκετή προσοχή όταν μεγάλωναν τα παιδιά», είπε ο Σταλόνε. «Ήμουν τόσο απορροφημένος με την καριέρα μου και τώρα είπα: «Εντάξει, δεν έχω τόσο πολύ δρόμο μπροστά μου και θέλω να αρχίσω να τα ρωτάω πράγματα για τη ζωή τους».

Όσο για τις κόρες του, ο Σταλόνε είπε ότι αναπληρώνει τον χαμένο χρόνο και ότι προσπαθεί να κάνει πράγματα μαζί τους. «Τις ρωτάω για τη μέρα τους και στην αρχή απαντούσαν λίγο μονολεκτικά», είπε. «Μετά άκουσα μία να λέει: “Σε σκεφτόμουν”. Ω, Θεέ μου. Δεν το έχω ξανακούσει αυτό στη ζωή μου. Όταν μια κόρη ξέρει ότι νοιάζεσαι, είναι εκεί για πάντα».

protothema.gr