Ο Σταλόνε «σπάει» τη σιωπή του για το διαζύγιο με τη Φλάβιν – Η περιουσία, ο σκύλος και οι κόρες τους
1 year, 7 months ago
6

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η Τζένιφερ Φλάβιν χωρίζουν μετά από 25 χρόνια γάμου.

Η είδηση βγήκε λίγες ημέρες αφότου ο σταρ του Χόλιγουντ εντοπίστηκε να έχει καλύψει το τατουάζ που είχε στο μπράτσο του και αντί για τη σύζυγό του απεικονιζόταν πια ο σκύλος του Ρόκι.

Αν και πολύ καιρό, το ζευγάρι προσπαθούσε να κρύψει τους τριγμούς που είχαν δημιουργηθεί στον γάμο τους από τα media, τα δικαστικά έγγραφα του διαζυγίου δεν άργησαν να διαρρεύσουν.

 

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η Τζένιφερ Φλάβιν θέλει να διακόψει κάθε σχέση με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, αλλάζοντας ακόμα και το επώνυμό της, προσπαθεί με κάθε τρόπο να διεκδικήσει το μεγαλύτερο μερίδιο από την περιουσία τους.

Ισχυρίζεται πως τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός έχει κάνει αλόγιστες σπατάλες, με αποτέλεσμα να χάσει ένα μεγάλο μέρος της οικογενειακής περιουσίας, οπότε η ίδια απαιτεί να «αποζημιωθεί πλήρως», λαμβάνοντας το μεγαλύτερο μερίδιο.

Έγιναν όλα για ένα σκύλο;

Φήμες ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει για ένα… σκύλο αλλά ο Σταλόνε θέλοντας να αποκαταστήσει τη φήμη του εξήγησε πώς σε  καμία περίπτωση δεν θα έπαιρνε διαζύγιο για κάτι τόσο ασήμαντο.

«Δεν τελειώσαμε τον γάμο μας με ένα τόσο ασήμαντο επιχείρημα. Ναι μεν, διαφωνήσαμε για το πώς να φροντίζουμε τον σκύλο μας, δεδομένου ότι ταξιδεύουμε συχνά, αλλά δεν χωρίσαμε για αυτό», εξήγησε.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως εδώ και καιρό «βάδιζαν κι οι δύο προς διαφορετικές κατευθύνσεις». «Τρέφω τεράστιο σεβασμό για τη Τζένιφερ. Θα την αγαπώ πάντα, είναι μια καταπληκτική γυναίκα. Ίσως είναι ο ωραιότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου», δήλωσε ο ηθοποιός.

Πηγή από το περιβάλλον του Σιλβέστερ Σταλόνε αποκάλυψε στην Page Six πως παρά τους τσακωμούς τους, ο Χολιγουντιανός σταρ «αιφνιδιάστηκε» από την κίνηση της Φλάβιν να υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

in.gr