Ο Τεό Θεοδωρίδης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς: Δείτε τις πρώτες δηλώσεις για τα δίδυμα!
9 months, 9 days ago
6

Ο Τεό Θεοδωρίδης και η σύντροφός του Αγνή Μάρα έγιναν γονείς. Το ζευγάρι απέκτησε δίδυμα και ο ευτυχής πατέρας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open το πρωί της Δευτέρας. Όπως δήλωσε ο Τεό Θεοδωρίδης μιλώντας στις αδελφές Ράντη που βρέθηκαν στο μαιευτήριο, τα μικρά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, είναι υγιέστατα και τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

«Πήγαν όλα καλά. Νιώθω ευγνώμων, φόβο και θαυμασμό μαζί, άγχος. Είναι ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. Τα ονόματα που θα πάρουν είναι των γονιών, Δημήτρης και Νικολέτα. Από τότε που γεννήθηκαν κοιμάμαι 4-5 ώρες. Η σκέψη του να γίνω μπαμπάς δεν υπήρχε στο μυαλό μου, είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο από τη μια αλλά έχει φοβερές ευθύνες. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, θα κάνουμε όμως και θρησκευτικό γάμο κάποια στιγμή, τώρα έχουνε πέσει πολλά μαζί» ανέφερε. Όσο για το σε ποιόν μοιάζουν τα δίδυμα είπε «Είναι πολύ μικρά ακόμα για να πούμε σε ποιόν μοιάζουν. Γερά να είναι κι ας μοιάζουν σε όποιον θέλουν. Και στο γείτονα να μοιάζουν».

Όπως έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του το μοντέλο και ηθοποιός με τη σύντροφό του γνωρίζονται πολλά χρόνια και στην αρχή ήταν απλά φίλοι. Ήρθαν πιο κοντά μετά τον εγκλεισμό του και μετά την αποφυλάκιση και τη νέα αρχή στη ζωή του η Αγνή Μάρα είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό του.

Δείτε το απόσπασμα