Ο Τροχός της Τύχης μοίρασε… γέλιο με το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βούλας!
2 years, 10 months ago
6

Το ξέρατε ότι το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους βρίσκεται στη Βούλα και όχι στη Βουλή; Δύο παίκτριες που συμμετείχαν στο επεισόδιο του Τροχού της Τύχης, αγχωμένες από το παιχνίδι, πρόσφεραν σκηνές γέλιου και βάλθηκαν να οδηγήσουν τον Πέτρο Πολυχρονίδη στην παραφροσύνη καθώς αδυνατούσαν να αποκρυπτογραφήσουν τον γρίφο που κρυβόταν στον τοίχο με τα φωτεινά τετράγωνα.

Πρώτη, η παίκτρια Ζωή που προσπάθησε μάταια αν και είχε δύο ευκαιρίες. Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή είπε την πρώτη φορά για να επαναλάβει το ίδιο και τη δεύτερη φορά και να κάνει τον παρουσιαστή να μην πιστεύει στα αυτιά του.

Μια από τα ίδια και από την συμπαθέστατη Κριστέλα η οποία αν και «αγόρασε» το φωνήεν που της έλειπε δεν κατάφερε να λύσει και αυτή το… μυστήριο.

«Έχω οδηγηθεί στην παραφροσύνη δεν ξέρω τι να πω», αναφώνησε ο Πολυχρονίδης όταν άκουσε από το στόμα της Κριστέλας να λέει: «Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στα… Βούλα»

Τελικά τον… δύσκολο γρίφο έλυσε ο τρίτος παίκτης της παρέας ο Ανδρέας ο οποίος αποκάλυψε ότι το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους βρίσκεται -πού αλλού- στη Βουλή!