Ο Βενσάν Κασέλ ανέβασε στο Instagram τη 15χρονη κόρη που απέκτησε με τη Μόνικα Μπελούτσι
1 minute ago
6

Βενσάν Κασέλ και η Μόνικα Μπελούτσι έχουν αποκτήσει μαζί δύο  κόρες. Την 15χρονη, σήμερα, Ντέβα Κασέλ και την 9χρονη Λεονί Κασέλ. Τα δύο κορίτσια σπάνια εμφανίζονται σε δημόσιες εκδηλώσεις και οι γονείς τους προσπαθούν να τις κρατήσουν μακριά από τον φωτογραφικό φακό.

Ο ηθοποιός πρόσφατα ανέβασε φωτογραφία της έφηβης Ντέβα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, καθώς είχε τα γενέθλιά της.  Με τα μακριά μαλλιά και τα χαρακτηριστικά προσώπου της Μόνικα Μπελούτσι και τη γοητεία του Βενσάν Κασέλ, η Ντέβα είναι μια κούκλα. Γεννημένη στις 12 του Σεπτέμβρη η Ντέβα έκλεισε τα 15 της χρόνια.

«Αγάπη μου, γλυκιά μου, μεγάλη μου, Λιθουανή μου, Ρωμαία μου, Παριζιάνα μου, παιδί, Devinha μου. Χρόνια πολλά αγάπη μου. Σε αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο…» γράφει ο Βενσάν Κασέλ στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram. Η εικόνα δείχνει την έφηβη Ντέβα να διαβάζει ένα βιβλίο με μια έκφραση έκπληξης. Η νεαρή φοράει ένα μπλε πουκάμισο, στο οποίο έχει κουμπώσει μόνο ένα κουμπί και…τραβάει τα μαλλιά της.

deva1070