«Όχι ότι είμαι μια τρελή που βγαίνει και βρίζει στους δρόμους αλλά…»
6 months, 15 days ago
6

Από τη Μαρία Παπαϊωάννου

Η Γιούλικα Σκαφιδά μετράει στο ενεργητικό της πολλές εμπορικές επιτυχίες ωστόσο η αγάπη της για το θέατρο είναι μεγάλη. Η γνωστή ηθοποιός μιλάει στο People για την καθημερινότητά της εκτός δουλειάς ενώ αποκαλύπτει πως μπορεί να την χαρακτηρίζει η υπομονή, στην οδήγηση όμως βγάζει έναν άλλο εαυτό.

Αγαπάει τη δουλειά της, ωστόσο προσπαθεί να μην την παίρνει μαζί της όταν πέφτει η αυλαία ή τελειώνουν τα γυρίσματα στην τηλεόραση. «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι άνθρωπος που ασχολείται μόνο με τη δουλειά, γιατί δεν θα ήμουν καλή και αποδοτική. Κάνω κάποιες θυσίες, με την έννοια ότι προσπαθώ να διατηρώ την ενέργειά μου, όμως βάζω την προσωπική μου ζωή σε προτεραιότητα. Γενικά, έχω την αίσθηση ότι ένας ηθοποιός πρέπει να είναι σαν ένα άγραφο χαρτί, να είναι πολύ ανοιχτός σε οποιοδήποτε ερέθισμα: τη φιλία, τον έρωτα, τη μιζέρια του, τις ανασφάλειές του. Πρέπει να τα ζήσει όλα στο φουλ, προκειμένου αυτό το άγραφο χαρτί να γεμίσει με βιώματα και μέσω αυτών να παίξει τον ρόλο».

Στην καθημερινότητά της, η Γιούλικα είναι μια γυναίκα ήπιων τόνων και με υπομονή. Οδηγεί εδώ και χρόνια μηχανή και παραδέχεται πως μόνο στον δρόμο μπορεί να της βγει μια πιο «επιθετική» συμπεριφορά. «Εντάξει, όχι ότι είμαι μια τρελή που βγαίνει και βρίζει στους δρόμους, αλλά σε σχέση με τη ζωή μου και την καθημερινότητά μου η οδήγηση είναι κάτι άλλο. Βλέπεις ένα ήσυχο κοριτσάκι που ξαφνικά μπορεί να κατέβει απ’ τη μηχανή και να ζητήσει τον λόγο. Φαίνεται λίγο περίεργο, αλλά έχει συμβεί κάμποσες φορές». Οπότε, οι απρόσεκτοι… προσέξτε. Η Γιούλικα δεν μασάει.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.