Οι ερωτικές περιπτύξεις της Χάιντι Κλουμ σε «απαγορευμένα νερά» [βίντεο]
1 year, 7 months ago
6

Η Χάιντι Κλουμ και ο αρραβωνιαστικός της κάνουν διακοπές στο νησί Capri. Το σούπερ μόντελ, μαζί με τον κιθαρίστα των Tokio Hotel, Τομ Κάουλιτζ απολαμβάνουν τον ήλιο, τη θάλασσα και τον έρωτά τους στη γειτονική Ιταλία.

Ωστόσο, το ζευγάρι έκανε μια… παρανομία. Το μοντέλο ανάρτησε ένα βίντεο στο Instagram της και δίχασε τους followers της, αφού εκεί που έκαναν το μπάνιο τους απαγορεύεται.

Η επίσκεψη στο εσωτερικό της Grotta Azzura μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με μικρή βάρκα με κουπιά και μάλιστα αποκλειστικά τις ημέρες που η παλίρροια είναι χαμηλή και η θάλασσα ήρεμη. Από την ξηρά η πρόσβαση είναι δυνατή από την περιοχή Ανακάπρι.

Η κολύμβηση στο σπήλαιο απαγορεύεται για λόγους ασφαλείας, αναφέρουν δημοσιεύματα ιταλικών εφημερίδων, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Στην πραγματικότητα, λόγω των κυμάτων το κεφάλι των λουόμενου μπορεί να χτυπήσει στα βράχια.

Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Instagram δύο φιγούρες που δεν διακρίνονται καθαρά επιπλέουν στο νερό και κολυμπούν ο ένας προς τον άλλον. Στη συνέχεια αντρική φωνή αρχίζει να τραγουδά μία ιταλική σερενάτα. Και αρχίζουν να φιλιούνται.

❤️ Capri , blue Grotto

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

?? @heidiklumintimates #heidiklumswim ??

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

?

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on