Όλγα Κεφαλογιάννη: Αυτό είναι το φύλο των διδύμων που περιμένει
2 years, 10 months ago
6

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν αυτό το διάστημα η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο σύζυγός της, Μίνως Μάτσας, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς.

Όπως έγινε γνωστό, το ευτυχισμένο ζευγάρι περιμένει δίδυμα, όποτε η χαρά του είναι διπλή.

Υπενθυμίζεται πως η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα με πολιτικό γάμο στις Σπέτσες την Δευτέρα του Πάσχα (03/05/21), μετά από ενάμιση περίπου χρόνο σχέσης.

 

Μάλιστα σήμερα το site parapolitika.gr και η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψαν το φύλο των διδύμων μωρών του ζευγαριού.

Σύμφωνα με αυτό, λοιπόν, η Όλγα Κεφαλογιάννη θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι με αποτέλεσμα να πλέει μαζί με το σύζυγό της σε πελάγη ευτυχίας για το θείο δώρο.

«Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία. Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα.

Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική ενώ μπαίνω σε έναν άλλον ρόλο ζωής. Οι πολιτικοί οφείλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του “Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” του οποίου είμαι Πρόεδρος.

Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει» δήλωσε πρόσφατα η Όλγα Κεφαλογιάννη για την εγκυμοσύνη της.

in.gr