Όλγα Κεφαλογιάννη : Ο Δημήτρης Μοθωναίος με συγκλόνισε – Να επανεξετάσουμε τα ζητήματα παραγραφής
2 months, 23 days ago
6

Η κ. Κεφαλογιάννη με ανάρτησή της στο Instagram εξέφρασε τη συμπαράστασή της στον Δημήτρη Μοθωναίο για το θάρρος και την ψυχική δύναμη που βρήκε και βγήκε να μιλήσει

Την άποψη ότι θα πρέπει να επανεξεταστεί το νομικό πλαίσιο για τη σεξουαλική κακοποίηση και κυρίως για τα ζητήματα παραγραφής εξέφρασε η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η κ. Κεφαλογιάννη με ανάρτησή της στο Instagram εξέφρασε τη συμπαράστασή της στον Δημήτρη Μοθωναίο για το θάρρος και την ψυχική δύναμη που βρήκε και βγήκε να μιλήσει.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός έγραψε στο προφίλ της στο Instagram και τις σκέψεις της για το θέμα της παραγραφής όταν υπάρχουν θέματα σεξουαλικής κακοποίησης.

«Ο Δημήτρης Μοθωναίος με συγκλόνισε και με συγκίνησε με την εξομολόγησή του. Μπράβο για το κουράγιο του να μιλήσει, πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει κι άλλους, να τολμήσουν να σπάσουν το τείχος της σιωπής. Και προφανώς πρέπει να επανεξετάσουμε το νομικό πλαίσιο για τη σεξουαλική κακοποίηση και κυρίως τα ζητήματα παραγραφής».